Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW 2021: Δύο νέα roadster παρουσιάζονται σήμερα!

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW 2021: Δύο νέα roadster παρουσιάζονται σήμερα!

NEWSMOTO

BMW 2021: Δύο νέα roadster παρουσιάζονται σήμερα!

NEWSMOTO

Με σύνθημα “Ξύπνα τον παράτολμο” η BMW Motorrad μας καλεί σήμερα 19 Νοεμβρίου να παρακολουθήσουμε διαδικτυακά την παρουσίαση δύο νέων γυμνών μοτοσυκλετών δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Όλα θα συμβούν σε λίγες ώρες, στις 5 το απόγευμα συγκεκριμένα, με την όλη παρουσίαση να περιλαμβάνει επώνυμους καλεσμένους, ανάμεσά τους και ο διάσημος stuntman Chris Pfeiffer. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε τον γερμανό αναβάτη να κάνει τα εντυπωσιακά του κόλπα, προσφέροντας όπως πάντα μοναδικό θέαμα.  Όσον αφορά στα μοντέλα που θα παρελάσουν στις οθόνες μας τολμούμε να προβλέψουμε πως αυτά θα είναι τα S 1000 R και G 310 R, ο Δαυίδ και ο Γολιάθ δηλαδή της γερμανικής οικογένειας.

Για το πρώτο είμαστε σίγουροι, καθόσον αφενός έχει να ανανεωθεί από το 2017 και αφετέρου γιατί το καλοκαίρι που πέρασε το είδαμε να δοκιμάζεται μέσα από κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο. Για το δεύτερο όχι και τόσο, αν και το μοντέλο είναι υπαρκτό και έχει ήδη παρουσιαστεί στη χώρα που κατασκευάζεται (Ινδία), φέροντας όλες τις βελτιώσεις που είδαμε και στο On/Off αδελφάκι του G 310 GS .

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος που μας κάνει να αμφιβάλλουμε είναι γιατί η BMW μιλάει για “παράτολμα” πράγματα και τα 313 κυβικά του δεν συνάδουν με τον χαρακτηρισμό.

Ότι είναι να δούμε θα το δούμε μαζί στο λινκ που ακολουθεί στις 17.00 (και το οποίο θα ανοίξει λίγα λεπτά πριν την παρουσίαση, η οποία θα στριμάρεται και μέσω της σελίδας των Βαυαρών στο Facebook).

Advertisement

UPDATE, Πέμπτη 19/11/20, 18.00: Τελικά πέσαμε μέσα 100% στις προβλέψεις μας και η BMW παρουσίασε αναβαθμισμένα τα δύο μέλη της σειράς R που βρίσκονται στα άκρα της γκάμας. Στην κορυφή το S 1000 RR και στη βάση το G 310 R. Ετοιμάζουμε αναλυτικότερα άρθρα για το καθένα εξ αυτών και επανερχόμαστε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Kymco 2021: “Time to Excite” με Αdventure scooter;

Honda NC750X MY2021: Περισσότερη δύναμη, περισσότερα ηλεκτρονικά

Advertisement

BMW Definition CE 04: Μέσα από τις πόλεις του μέλλοντος