Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αποσύρεται ο Tony Cairoli από την ενεργό δράση

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποσύρεται ο Tony Cairoli από την ενεργό δράση

NEWSMOTO

Αποσύρεται ο Tony Cairoli από την ενεργό δράση

NEWSMOTO

Ο Tony Cairoli ανακοίνωσε την απόσυρση του στο τέλος της σεζόν του 2021, την ώρα που κυνηγά τον 10ο Παγκόσμιο Τίτλο του.

Advertisement
Advertisement

Ο θρύλος του Motocross, πήρε 6 Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο MXGP με την ομάδα της ΚΤΜ ενώ συνολικά έχει κερδίσει 93 νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX και 177 βάθρα.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της απόσυρσης του από την ενεργό αγωνιστική δράση, ο Cairoli ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του με την ΚΤΜ, στην οποία θα παραμείνει σε συμβουλευτικό ρόλο.

Advertisement
Advertisement

Ο Tony Cairoli δήλωσε:  “Αυτή δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Πάντα έλεγα πως τα νούμερα και οι στατιστικές δεν σημαίνουν πολλά για μένα. Νομίζω πως το να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν ένα επίτευγμα για μένα και την οικογένεια μου, οπότε το να συνεχίσω κατόπιν σε μια καριέρα σαν κι αυτή είναι πολύ ξεχωριστό. Αισθάνομαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν και με υποστήριξαν στην καριέρα μου. Πάντα αισθανόμουν μέλος της οικογένειας της ΚΤΜ, και χαίρομαι που θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί, αλλά σε διαφορετικό ρόλο.” 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Με άρωμα απο MXGP το νέο Honda CRF 450R
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross στη Μεγαλόπολη
Η Triumph θα κατασκευάσει Enduro και Motocross μοτοσυκλέτες