Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία παρουσίασης της BMW R1300GS

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία παρουσίασης της BMW R1300GS

NEWSMOTO

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία παρουσίασης της BMW R1300GS

NEWSMOTO

Η BMW R1300GS θα αποκαλυφθεί σε ζωντανή μετάδοση σε όλο τον κόσμο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Μια μεγάλη αποκάλυψη είχαμε από την BMW Motorrad για την ημερομηνία επίσημης παρουσίασης της πολυαναμενόμενης R1300GS. Το δημοφιλέστατο adventure των Γερμανών θα αποκαλυφθεί σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση στις 28 Σεπτεμβρίου του 2023, στη διάρκεια των εγκαινίων του BMW Motorrad Welt Berlin.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε με αφορμή τον εορτασμό της παραγωγής του εκατομμυριοστού GS από το εργοστάσιο του Βερολίνου. Η μοτοσικλέτα-ορόσημο για την BMW Motorrad ήταν μια Triple Black R1250GS και οι άνθρωποι του εργοστασίου το γιόρτασαν σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση.

Advertisement
Advertisement

Το θρυλικό μοντέλο της BMW Motorrad πρώτη φορά απέκτησε τον boxer κινητήρα τη δεκαετία του 1980 και από τότε έγινε η δύναμη πυρός της εταιρείας. Με διαφορά είναι ακόμα και σήμερα το πιο δημοφιλές μοντέλο της BMW Motorrad με πολλές χιλιάδες πωλήσεις κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο και παρότι ο ανταγωνισμός έχει γίνει πολύ σκληρός, παραμένει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των adventure μοτοσικλετών.

Όσο για την καινούρια εγκατάσταση ΒMW Motorrad Welt Berlin που θα εγκαινιαστεί παράλληλα με την αποκάλυψη της R1300GS, θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εργοστάσιο του Βερολίνου. Από τις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι επισκέψιμο από το κοινό και εκεί θα μπορεί ο επισκέπτης να περιηγηθεί στα 100 χρόνια ιστορίας της BMW Motorrad και να γνωρίσει όλα τα μοντέλα GS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Face control στα μοντέλα της BMW Motorrad
Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)
BMW Motorrad: Πέντε χρόνια εγγύηση σε μοτοσικλέτες και scooter (+video)

Advertisement