Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ένας Ινδός κυνηγός από την Royal Enfield (+video)

Ελλάδα 23:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένας Ινδός κυνηγός από την Royal Enfield (+video)

NEWSMOTO

Ένας Ινδός κυνηγός από την Royal Enfield (+video)

NEWSMOTO

Παρουσιάστηκε το νέο Royal Enfield Hunter 350 με νεανικό σχεδιασμό και καινούρια εργονομία.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μήνες προετοιμασίας από την Royal Enfield, ο κολοσσός από την Ινδία παρουσίασε επιτέλους το νέο Hunter 350. Πρόκειται για ένα νέο ρετρό μοντέλο το οποίο βασίζεται στην σειρά 350 της Royal Enfield έχοντας πιο φιλικό, πιο νεανικό και πιο πρακτικό χαρακτήρα σε σχέση με το Meteor 350 και το Classic 350.

Η βασική διαφορά του Hunter 350 σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 350 είναι στους τροχούς και τη γεωμετρία. Το Hunter χρησιμοποιεί αλουμινένιες χυτές ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου που χαρίζουν έναν πιο ευέλικτο οδηγικά χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα.

Αλλαγές έχουμε και στη γεωμετρία του πλαισίου με τη νέα μοτοσικλέτα να έχει μικρότερο μεταξόνιο, πιο κλειστή γωνία κάστερ και χαμηλότερο βάρος. Αυτό συμβάλει στην μεγαλύτερη ευελιξία στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και στην πιο διασκεδαστική οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Hunter 350 είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος, αερόψυκτος των 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 20,2 ίππους και 27Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων και αλυσίδα.

Advertisement

Στον τομέα της οδηγική συμπεριφοράς, η Royal Enfield έχει επιλέξει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 mm εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω τα οποία ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 300 mm εμπρός και έναν δίσκο 270 mm πίσω οι οποίοι συνεργάζονται με δικάναλο ABS. Το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 181 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι είναι 10 κιλά ελαφρύτερη από την Meteor και 14 κιλά ελαφρύτερη από την Classic.

Advertisement

Στον εξοπλισμό, το Hunter 350 διαθέτει διπλή USB θύρα φόρτισης για smartphone, ψηφιακή οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας, σύστημα πλοήγησης Tripper στροφή/στροφή (προαιρετικός εξοπλισμός), προστατευτική ζελατίνα εμπρός και στήριξη πλάτης για τον συνεπιβάτη.

Η τιμή του νέου Royal Enfield δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο υπολογίζεται κοντά στις 5.500 ευρώ. Η μοτοσικλέτα αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές Οκτωβρίου στην Έκθεση Intermot της Κολωνίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία BMW R1250GS αφιερωμένη στο International GS Trophy 2022
Daytona M9 L50: Πολλαπλών ηλεκτρικών χρήσεων
Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track