Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τρικύλινδρη επίθεση από την Zontes

Ελλάδα 12:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρικύλινδρη επίθεση από την Zontes

NEWSMOTO

Τρικύλινδρη επίθεση από την Zontes

NEWSMOTO

Η Zontes αποκάλυψε το πλάνο αναβάθμιση της γκάμας της που θα βασίζεται σε τρικύλινδρο κινητήρα μεγάλου κυβισμού.

Advertisement
Advertisement

Η Zontes είναι ένας από τους κατασκευαστές από την Κίνα που έχουν βάλει πλώρη να κατακτήσουν όλο τον κόσμο με σύμμαχο τα ποιοτικά και πολύ προσιτά μοντέλα τους. Μέχρι στιγμής έχουμε δει από την Zontes μοτοσικλέτες από 125 κ.εκ. μέχρι 500 κ.εκ. μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται και scooter υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης.

Πλέον ο κινεζικός κολοσσός ανεβάζει ταχύτητα θέλοντας να μπει σε ακόμα περισσότερα μοτοσικλετιστικά «χωράφια». Για αυτόν το λόγο λοιπόν ετοιμάζει έναν νέο κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα τρικύλινδρο σύνολο το οποίο πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει τη θέληση της Zontes να επιτεθεί σε όλα τα μέτωπα. Ο κινητήρας θα έχει κυβισμό από 700-1.000 κ.εκ. και ο σχεδιασμός του έχει γίνει από λευκό χαρτί.

Η πρώτη πιθανή εφαρμογή του νέου κινητήρα θα είναι σε ένα naked, roadster μοντέλο στα πρότυπα του Triumph Street Triple και του Yamaha MT-09. Ο σχεδιασμός θα είναι πολύ φουτουριστικός και η απόδοση αναμένεται να είναι κοντά στον ανταγωνισμό.

Advertisement

Η Zontes, παράλληλα, αναμένεται να εξελίξει και μια σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που θα ενσωματωθούν στον καινούριο κινητήρα, ενώ ο εξοπλισμός γνωρίζουμε ήδη από τα υπάρχοντα μοντέλα ότι θα είναι κορυφαίος.

Advertisement


Η Zontes διαθέτει ήδη στην γκάμα της πολύ δυνατά μοντέλα όπως το ρετρό roadster GK350 και το scooter M310, ενώ έχει παρουσιάσει και την ολοκληρωμένη σειρά των νέων 350. Μέσα στον επόμενο χρόνο δεν αποκλείεται να δούμε από την κινεζική μάρκα και μια σειρά από μεγαλύτερες μοτοσικλέτες, έτοιμες να κατακτήσουν και την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Daytona M9 L50: Πολλαπλών ηλεκτρικών χρήσεων
Vespa 60 ετών ζωντανεύει ξανά! (+video)
Ποιο είναι το μυστικό του Honda CB300R;

Advertisement