Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αλλάζει σελίδα η Μοτοδυναμική

Ελλάδα 3:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλάζει σελίδα η Μοτοδυναμική

NEWSMOTO

Αλλάζει σελίδα η Μοτοδυναμική

NEWSMOTO

Το 2023 θα βρει την Μοτοδυναμική σε μια νέα εποχή καθώς αλλάζει χέρια η διοίκηση της εταιρείας έπειτα από 15 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η Μοτοδυναμική είναι μια από τις πιο ιστορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των μετακινήσεων. Τα τελευταία 15 χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας ήτα ο κ. Σωτήρης Χατζίκος ο οποίος χάρη στο ιδιαίτερο όραμά του την οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Η θητεία παρόλα αυτά του Σωτήρη Χατζίκου ολοκληρώνεται στο τέλος του 2022 αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Το 2008, ανέλαβε την διοίκηση της Μοτοδυναμική, έχοντας εξαρχής ως προσανατολισμό του την ισχυρή ανάπτυξη. Συνέβαλλε καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία της, όταν επάνω στη σταθερή βάση της Yamaha, προστέθηκαν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Porsche και της Sixt.

Advertisement
Advertisement

Οι συγκεκριμένες κινήσεις έφεραν μεγάλη οικονομική ανάπτυξη στον Όμιλο, αλλά αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του κ. Χατζίκου. Εκείνο που κατάφερε να εδραιώσει μέσα στην εταιρεία ήταν η σωστή οργανωτική δομή χάρη στην οποία ο Όμιλος όχι μόνο ξεπέρασε τα δύσκολα εμπόδια, αλλά να διαπρέψει σε στιγμές που άλλες εταιρείες αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα.

Τη σκυτάλη από τον Σωτήρη Χατζίκο παίρνει από την 1η Ιανουαρίου 2023 ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πάρης Κυριακόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση όλων των νομικών διαδικασιών, ο Πρόεδρος της Μοτοδυναμική θα συνεχίσει το έργο και θα δώσει μια νέα πνοή στον Όμιλο χάρη στην ισχυρή αντίληψη, το όραμα και τη στρατηγική του.

Advertisement

Ο κ. Πάρης Κυριακόπουλος είναι ενεργά εμπλεκόμενος με τη Μοτοδυναμική, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ήδη από το 2013 και Πρόεδρος του Ομίλου από το 2015. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, έχει εργαστεί στην Boston Consulting Group και κατείχε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης στην IMERYS S.A. και FiberLean Technologies ltd. Είναι κάτοχος ΒΑ Cum Laude από το University of Pennsylvania και MBA με ανώτατη διάκριση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Harvard Business School.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Yamaha: Υποστήριξη στο Ironman 70.3 από γη και θάλασσα
Δοκιμή: Yamaha XSR125
Η Porsche κάνει focus στη βιωσιμότητα