Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ακόμα και ο Wolverine οδηγεί Moto Guzzi V100 Mandello

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα και ο Wolverine οδηγεί Moto Guzzi V100 Mandello

NEWSMOTO

Ακόμα και ο Wolverine οδηγεί Moto Guzzi V100 Mandello

NEWSMOTO

Η Moto Guzzi συνεργάστηκε με την Marvel τοποθετώντας το κορυφαίο της μοντέλο στις περιπέτειες του Wolverine.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει στο παρελθόν μεγάλους κατασκευαστές μοτοσικλέτας όπως η BMW και η MV Agusta να τοποθετούν τα μοντέλα τους σε σειρές κόμικ. Το παράδειγμα των δύο ευρωπαϊκών εταιρειών ακολούθησε φέτος η Moto Guzzi με αφορμή τον ερχομό του πολυδιαφημισμένου της V100 Mandello. Η ιταλική φίρμα συνεργάστηκε με την Marvel δημιουργώντας από κοινού μια ειδική έκδοση με πρωταγωνιστή τον ήρωα Wolverine την V100 αλλά και την V7.

Η ιστορία ονομάζεται «Viaggio nel Tempo» (ταξίδι στο χρόνο) και έχει να κάνει με τους εφιάλτες του παρελθόντος του ήρωα με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπος. Στην πορεία της ιστορίας εμφανίζεται μια V7 και ακολουθεί η V100 Mandello που είναι η μοτοσικλέτα με την οποία μετακινείται ο Wolverine. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της ιστορίας υπάρχει μια έντονη καταδίωξη στην οποία τονίζεται η πολύ καλή συμπεριφορά της μοτοσικλέτας στο δρόμο και η ταχύτητά της.

Advertisement
Advertisement

Το ειδικό αυτό τεύχος της Marvel θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο του 2022 μέσω του Moto Guzzi Museum στο Mandello del Lario. Αργότερα, το τεύχος θα διανεμηθεί και στους αντιπροσώπους της μάρκας σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο θα είναι σε περιορισμένο αριθμό.

Πριν από μερικές ημέρες η Moto Guzzi ανακοίνωσε πως η V100 Mandello είναι πλέον διαθέσιμη για προ κράτηση και στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις, την στάνταρ και την S. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με έναν εγκάρσια τοποθετημένο V90, υγρόψυκτο κινητήρα 1.042 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 115 ίππους και 105 Nm ροπής. Χρησιμοποιεί τελευταίας γενιάς ενεργητικές αναρτήσεις και πλούσια ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, ενώ για πρώτη φορά συναντάμε στην Mandello ενεργά αεροδυναμικά φτερά. Η τιμές της V100 αρχίζουν από τις 15.499 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Νοέμβριο «προσγειώνεται» στην Ελλάδα η Moto Guzzi V100 Mandello (+video)
Moto Guzzi: Πρώτη φορά γυαλιστερό χρώμα στο V7 Stone
Το ιστορικό εργοστάσιο της Moto Guzzi δέχεται ξανά επισκέπτες

Advertisement