Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Moto Guzzi: Πρώτη φορά γυαλιστερό χρώμα στο V7 Stone

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Moto Guzzi: Πρώτη φορά γυαλιστερό χρώμα στο V7 Stone

NEWSMOTO

Moto Guzzi: Πρώτη φορά γυαλιστερό χρώμα στο V7 Stone

NEWSMOTO

Η Moto Guzzi παρουσίασε στις Παγκόσμιες Ημέρες Guzzi μια ιδιαίτερη V7 Stone.

Advertisement
Advertisement

Η Moto Guzzi γιόρτασε φέτος την επιστροφή της διοργάνωσης Παγκόσμιες Ημέρες Guzzi (GMG), η οποία πραγματοποιήθηκε 8-11 Σεπτεμβρίου, στο Mandello del Lario της Ιταλίας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν «Guzzisti» από όλο τον κόσμο, η Moto Guzzi παρουσίασε μια νέα, ειδική έκδοση του V7 Stone.

Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition για πρώτη φορά δεν χρησιμοποιεί τα δημοφιλή ματ χρώματα που την έχουμε συνηθίσει και πλέον είναι βαμμένη σε ένα γυαλιστερό μαύρο, το οποίοι οι Ιταλοί ονομάζουν Shining Black. Στη μοτοσικλέτα έχουν προστεθεί και κόκκινες πινελιές σε διάφορα σημεία τα οποία παραπέμπουν στην αγωνιστική κληρονομιά της Moto Guzzi, ενώ η κομψή εμφάνιση ενισχύεται από τα κόκκινα αμορτισέρ και τις κόκκινες ραφές της σέλας.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος, εγκάρσια τοποθετημένος των 853 κ.εκ. ο οποίος με τη βοήθεια μας ειδικά σχεδιασμένης εξάτμισης της Arrow αποδίδει 66,5 ίππους στις 6.700 σ.α.λ. και 75 Nm ροπής στις 4.900 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 6τάχυτο, ενώ η μοτοσικλέτα διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, δύο επιλογές οδήγησης και ABS.

Εκτός από τον μαύρο χρωματισμό, η Moto Guzzi έχει εξοπλίσει την ειδική αυτή έκδοση με καθρέπτες  τοποθετημένους στα άκρα του  τιμονιού, που δίνουν στη Stone Special Edition ένα ακόμα πιο εκλεπτυσμένο και δυναμικό προφίλ, όπως και η τάπα ρεζερβουάρ από μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο. Τα καπάκια των κυλινδροκεφαλών έχουν βαφτεί στο νέο χρώμα γραφίτη και τα καλύμματα των μπεκ ψεκασμού με μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο.

Advertisement

Η τιμή της Special Edition είναι στα 10.590 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Moto Guzzi από τον Οκτώβριο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ιστορικό εργοστάσιο της Moto Guzzi δέχεται ξανά επισκέπτες
Online κράτηση για εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής σε Aprilia και Moto Guzzi
Νέο φουτουριστικό εργοστάσιο και μουσείο για την Moto Guzzi