Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το Νοέμβριο «προσγειώνεται» στην Ελλάδα η Moto Guzzi V100 Mandello (+video)

Ελλάδα 14:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Νοέμβριο «προσγειώνεται» στην Ελλάδα η Moto Guzzi V100 Mandello (+video)

NEWSMOTO

Το Νοέμβριο «προσγειώνεται» στην Ελλάδα η Moto Guzzi V100 Mandello (+video)

NEWSMOTO

Η Moto Guzzi ανακοίνωσε την έναρξη των προκρατήσεων στο εμβληματικό της sport touring.

Advertisement
Advertisement

Η Moto Guzzi το 2021 γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο φτάνοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Στη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε είδαμε πολλές εκδηλώσεις και προϊόντα να ξεπροβάλουν από το Mandello del Lario, με αποκορύφωμα μια εντελώς νέα μοτοσικλέτα.

Η Moto Guzzi V100 Mandello παρουσιάστηκε επίσημα πρώτη φορά στην EICMA 2021 στο Μιλάνο, με στόχο να δώσει μια γεύση στο κοινό για τις μελλοντικές κινήσεις της εταιρείας. Η μοτοσικλέτα ήταν εντυπωσιακή από κάθε άποψη, είχε πολλές τεχνολογικές καινοτομίες πάνω της και για πρώτη φορά μια μοτοσικλέτα με σήμα τον αετό ήταν εξοπλισμένη με υγρόψυκτο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Πλέον η μοτοσικλέτα είναι έτοιμη να επισκεφτεί τα καταστήματα πώλησης της χώρας μας με τις παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει από τις 12 Σεπτεμβρίου. Η sport touring της Moto Guzzi είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την V100 Mandello (15.499 ευρώ) και την V100 Mandello S (17.999 ευρώ), ενώ οι χρωματισμοί στην «απλή» έκδοση είναι κόκκινο και λευκό και στην έκδοση «S» πράσινο και γκρι. Οι προκρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα motoguzzi.com, ενώ η μοτοσικλέτα θα φτάσει στα καταστήματα στις αρχές Νοεμβρίου.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία της V100 είναι η τοποθέτηση για πρώτη φορά υγρόψυκτου κινητήρα σε μοντέλο της ιταλικής μάρκας. Το μηχανικό σύνολο της V100 Mandello είναι δικύλινδρο, εγκάρσια τοποθετημένο V90, 1.042 κ.εκ. με απόδοση 115 ίππους και 105 Nm ροπής. Η μοτοσικλέτα διαθέτει ένα πλήρες πακέτο από ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ABS στροφής, σύστημα ελέγχου της σούζας, ημιενεργητικές αναρτήσεις και αισθητήρες IMU 6 αξόνων.

Advertisement

«Κερασάκι στην τούρτα» είναι το πρωτοποριακό σύστημα ενεργών αεροδυναμικών πτερυγίων τα οποία ενεργοποιούνται ανάλογα με την ταχύτητα της μοτοσικλέτας και προσφέρουν αυξημένη κάθετη δύναμη, αλλά και προστασία στον αναβάτη.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης της V100 Mandello.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ιστορικό εργοστάσιο της Moto Guzzi δέχεται ξανά επισκέπτες
Online κράτηση για εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής σε Aprilia και Moto Guzzi
Νέο φουτουριστικό εργοστάσιο και μουσείο για την Moto Guzzi

Advertisement