Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το ιστορικό εργοστάσιο της Moto Guzzi δέχεται ξανά επισκέπτες

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ιστορικό εργοστάσιο της Moto Guzzi δέχεται ξανά επισκέπτες

NEWSMOTO

Το ιστορικό εργοστάσιο της Moto Guzzi δέχεται ξανά επισκέπτες

NEWSMOTO

Το ιστορικό εργοστάσιο στο Mandello del Lario ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κοινό ύστερα από μια δύσκολη διετία λόγω της πανδημίας αλλα και μιας ολόκληρης ανακαίνισης που υπέστη το κτίριο.

Advertisement
Advertisement

Στις 29 Απρίλιου λοιπόν το μουσείο της Moto Guzzi στο Mandello del Lario υποδέχτηκε ξανά επισκέπτες προσφέροντας μια μοναδική συλλογή 160 ιστορικών και προσεκτικά αναπαλαιωμένων μοντέλων, χωρισμένη σε τρεις ενότητες με μοτοσυκλέτες παραγωγής, αγώνων και στρατιωτικές, όλες ταξινομημένες σε χρονολογική σειρά.

Το νέο εργοστάσιο θα είναι το επίκεντρο για τους φίλους της Moto Guzzi αλλά και για τουρίστες από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, που κάνουν τις μοτοσυκλέτες του εργοστασίου, τόσο μοναδικές.

Η συλλογή μοτοσυκλετών, που αφηγείται την ιστορία της ιταλικής εταιρείας, χωρίζεται πλέον σε τρεις βασικούς θεματικούς τομείς που αφορούν μοντέλα παραγωγής, αγωνιστικές και στρατιωτικές μοτοσυκλέτες, οργανωμένες με χρονολογική σειρά.

Advertisement
Advertisement

Το ταξίδι στο χρόνο ξεκινά από το μοντέλο GP , ένα πρωτότυπο που χρονολογείται πριν από την ίδρυση της εταιρείας (1919), μέχρι τα πιο πρόσφατα μοντέλα όπως το V85 TT, που βρίσκεται σε νέο χώρο στο ισόγειο, όπου υπάρχουν οι μοτοσυκλέτες που παράγονται από το 2000 έως σήμερα.

Advertisement

Η είσοδος στο Moto Guzzi Museum είναι δωρεάν και για να το επισκεφτεί κανείς θα έχει την τιμή να περάσει από την περίφημη κόκκινη πύλη της Via Parodi 63 στο Mandello del Lario.

Advertisement

Το ωράριο λειτουργίας του μουσείου είναι από Δευτέρα ως και Πέμπτη από 14:30 ως 16:30, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα είναι ανοικτό για οκτώ ώρες, από 10:00 ως 18:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Online κράτηση για εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής σε Aprilia και Moto Guzzi
Νέο φουτουριστικό εργοστάσιο και μουσείο για την Moto Guzzi
Η Moto Guzzi γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας της