Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτός είναι ο νέος ζωηρός χρωματισμός του Honda X-ADV

Ελλάδα 16:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο νέος ζωηρός χρωματισμός του Honda X-ADV

NEWSMOTO

Αυτός είναι ο νέος ζωηρός χρωματισμός του Honda X-ADV

NEWSMOTO

Η Honda πρόσθεσε στο X-ADV του 2023 έναν καινούριο εντυπωσιακό χρωματισμό και τρία πλούσια πακέτα αξεσουάρ για όλα τα γούστα.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Honda το 2016 παρουσίαζε το μοναδικό X-ADV άφηνε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς είχε πετύχει έναν συνδυασμό που πολλοί είχαν φανταστεί, αλλά κανείς δεν είχε τολμήσει να πραγματοποιήσει. Το X-ADV έφερε κοντά δύο κόσμους αντίθετους, εκείνον της μοτοσικλέτας περιπέτειας και εκείνον του scooter πόλης.

Η γέννηση του X-ADV έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό το οποίο είχε την ευκαιρία να απολαύσει την άνεση και την πρακτικότητα ενός scooter μαζί με την ελευθερία να κινηθεί όπου ήθελε με διασκεδαστικό και ασφαλές τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι τη χρονιά που μας πέρασε το scooter περιπέτειας της Honda ήταν δεύτερο σε πωλήσεις στην κατηγορία άνω των 350 κ.εκ. ανάμεσα στην γκάμα της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Για το 2023 η Honda διατηρεί τα δυναμικά χαρακτηριστικά του X-ADV επεμβαίνοντας μόνο στο αισθητικό κομμάτι. Στο κορυφαίο scooter της λοιπόν παρουσίασε μια νέα χρωματική έκδοση η οποία ονομάζεται Shasta White «Big Logo». Πρόκειται για έναν συνδυασμό λευκού με μαύρο και κόκκινες πινελιές με ένα τεράστιο λογότυπο «X-ADV» στα πλευρικά καπάκια.

Ο κινητήρας του X-ADV είναι ο γνωστός δικύλινδρος των 749 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 58,6 ίππους και 69 Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού Ride-by-Wire και σύστημα DCT στο κιβώτιο ταχυτήτων για αυτόματες αλλαγές σχέσεων. Τα ηλεκτρονικά παραμένουν κορυφαία με τέσσερις επιλογές οδήγησης, ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και σύστημα ελέγχου του φρένου του κινητήρα.

Advertisement

Οι αναρτήσεις είναι της Showa με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ Pro-Link πίσω και συνεργάζεται με ατσάλινο πλαίσιο τύπου διαμάντι. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω, ενώ στον εξοπλισμό συναντάμε TFT οθόνη με σύστημα συνδεσιμότητας, USB θύρα φόρτισης, LED προβολείς και χώρο αποθήκευσης 22 λίτρων.

Το Honda X-ADV του 2023 θα συνοδεύεται και από πλούσια λίστα αξεσουάρ τα οποία χωρίζονται σε τρία πακέτα. Το Adventure Pack, το Style Pack και το Travel Pack που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες των αναβατών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτος σταθμός ανταλλάξιμων μπαταριών της Honda στην Ιαπωνία
Απίστευτη μετατροπή του Honda Cub που θα ζήλευε και ο Rembrandt
Η Honda ακολουθεί τα βήματα της Tesla