Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Απίστευτη μετατροπή του Honda Cub που θα ζήλευε και ο Rembrandt

Ελλάδα 9:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτη μετατροπή του Honda Cub που θα ζήλευε και ο Rembrandt

NEWSMOTO

Απίστευτη μετατροπή του Honda Cub που θα ζήλευε και ο Rembrandt

NEWSMOTO

Από την Ταϊλάνδη μας έρχεται μια βελτίωση του Honda Cub με έντονη επίδραση από την μπαρόκ εποχή.

Advertisement
Advertisement

Το περίφημο Honda Cub έχει γίνει στην πάροδο των χρόνων ίσως το πιο «πολυβελτιωμένο» μοντέλο στην ιστορία των δύο τροχών. Η απλή δομή του κάνει τους μηχανικούς εύκολα να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν πράγματα πάνω στο διάσημο «παπί».

Η K-Speed από την Ταϊλάνδη ακολούθησε παρόλα αυτά μια διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα προσέγγιση παρουσιάζοντας το πιο… μπαρόκ παπί που έχουμε δει μέχρι τώρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ζητήθηκε από τον αρχισχεδιαστή της K-Speed, Eak, να σχεδιάσει δύο φτερά για το Super Cub ενός πελάτη. Αυτή η ιδέα ήταν αρκετή να εξάψει την περιέργεια του Eak ο οποίος αποφάσισε να φτιάξει το δικό του Cub.

Advertisement
Advertisement

Ο σχεδιαστής της K-Speed δούλεψε δύο ολόκληρα χρόνια πάνω στο συγκεκριμένο project και τελικά κατάφερε να το ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία. Βασικό στοιχείο της μοτοσικλέτας είναι τα μεγάλα καλύμματα των τροχών τα οποία θυμίζουν μοντέλα προπολεμικά. Επέμβαση έχουμε και στο εμπρός φωτιστικό σώμα, το κάλυμμα του τιμονιού και τις ζάντες, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι τα πλαϊνά πλαστικά καλύμματα είναι τα αυθεντικά.

Στο πίσω μέρος, η ουρά ακολουθεί την αισθητική του εμπρός μέρους καλύπτοντας τον τροχό κατά το ήμισυ, ενώ η σέλα είναι μόνο για τον αναβάτη. Η εξάτμιση είναι χαμηλά τοποθετημένη, βαμμένη μαύρη στο χρώμα της μοτοσικλέτας (ασημί για το λευκό), ενώ χειροποίητο είναι το πάνελ πληροφοριών το οποίο βρίσκεται μπροστά από το τιμόνι. Η πανέμορφη αυτή κατασκευή είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μετατραπεί σε ένα κιτ βελτίωσης για τους ενδιαφερόμενους με την K-Speed να το έχει διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Honda ακολουθεί τα βήματα της Tesla
Streetfighter επίθεση ετοιμάζει η Honda
Honda: Μετά τη Hornet έρχεται η Transalp

Advertisement