NEWSMOTO

Αυτός είναι ο κινητήρας της Triumph MX (+video)

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτός είναι ο κινητήρας της Triumph MX (+video)

NEWSMOTO

Αυτός είναι ο κινητήρας της Triumph MX (+video)

NEWSMOTO

Η Triumph αποκάλυψε τον κινητήρα που εξελίσσει για τη νέα σειρά motocross μοτοσικλετών της.

Advertisement
Advertisement

Στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου η Triumph είχε κάνει την έκπληξη δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βίντεο με λεπτομέρειες για το αλουμινένιο πλαίσιο που θα χρησιμοποιήσει στις motocross μοτοσικλέτες της.

Στο τέλος αυτού του βίντεο ο οικοδεσπότης Ρίκι Καρμικέλ, είχε δώσει την υπόσχεση ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε ακόμα περισσότερα νέα για την χωμάτινη προσπάθεια των Βρετανών, κάτι που έγινε πράξη.

Το δεύτερο βίντεο της σειράς «Vision to Reality» είναι λοιπόν γεγονός και έχει να κάνει με τον κινητήρα που ετοιμάζει η Triumph για το motocross μοντέλο της. Για μια ακόμα οικοδεσπότης είναι ο Ρίκι Καρμικέλ, ο οποίος παρέα με τους Μπόμπι Χιούετ, Ιβάν Τεντέσκο, Ντέιβ Άρνολντ και Στίβεν Γουέστφολ υποδέχονται τον σχεδιαστή του κινητήρα Βίνσεντ Μπερένι.

Advertisement
Advertisement

Πληροφορίες για την απόδοση του κινητήρα δεν έγιναν φυσικά γνωστές, ωστόσο υπάρχουν κάποια στοιχεία που είναι ορατά. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, μικρός σε διαστάσεις και πολύ ελαφρύς με βασικό του χαρακτηριστικό τη γεμάτη λειτουργία στις χαμηλές στροφές και την έμφαση στο να περνάει η δύναμη ομαλά στον πίσω τροχό.

Advertisement

Ένα σημαντικό επίσης στοιχείο είναι ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας εξελίσσεται τόσο για το αγωνιστικό μοντέλο, αλλά και για τα μοντέλα παραγωγής που θα ακολουθήσουν. Το επόμενο επεισόδιο της σειράς «Vision to Reality» περιλαμβάνει οδήγηση με τον Ρίκι Καρμικέλ να δοκιμάζει στην πίστα την πρωτότυπη μοτοσικλέτα.

Δείτε το νέο επεισόδιο της Triumph.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Classic Summer Deal: Ρομαντικό καλοκαίρι για πάντα
Triumph Tiger 1200 Rally Explorer: Περιπέτεια χωρίς όρια
Triumph Tiger Sport 660: Γεννημένος νικητής