Live Κίνηση
Περισσότερα
TRIUMPH 2023

Triumph Classic Summer Deal: Ρομαντικό καλοκαίρι για πάντα

Ελλάδα 19:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph Classic Summer Deal: Ρομαντικό καλοκαίρι για πάντα

TRIUMPH 2023

Triumph Classic Summer Deal: Ρομαντικό καλοκαίρι για πάντα

TRIUMPH 2023

Η Triumph συνοδεύει τις εκλεπτυσμένες classic μοτοσικλέτες της με δωρεάν αυθεντικό εξοπλισμό και ρουχισμό μεγάλης αξίας.

Advertisement
Advertisement

Μπαίνοντας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Triumph Motorcycles σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα, θα συναντήσεις πολλά φανταχτερά, καλογυαλισμένα μοντέλα roadster, naked, sport και adventure. Είναι σίγουρο όμως ότι η πορεία που θα ακολουθήσεις όταν βρεθείς στον χώρο της βρετανικής φίρμας είναι προς τα κοσμοπολίτικα Classics της Triumph.

Χωρίς αμφιβολία η σειρά κλασικών μοτοσικλετών της Triumph είναι με διαφορά η πιο εκλεπτυσμένη που μπορεί να συναντήσει κανείς στον κόσμο των δύο τροχών. Οι άνθρωποι του Χίνκλεϋ εξαρχής αποφάσισαν ότι θα σεβαστούν το παρελθόν της εταιρείας και θα προσπαθήσουν να το τιμήσουν διατηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αυθεντικότητα στα κλασικά τους μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα αυτής της αφοσίωσης είναι να δημιουργηθεί μια σειρά από κλασικές μοτοσικλέτες που εκπέμπουν τέτοια ακαταμάχητη γοητεία που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι σήμερα να αντιγράψει.

Στην κορυφή της πυραμίδας των classic της Triumph βρίσκονται φυσικά τα θρυλικά Bonneville. Τόσο το T100 όσο και το T120 αποτελούν το απαύγασμα της γνησιότητας ακολουθώντας πιστά τις σχεδιαστικές γραμμές του παρελθόντος, συνοδευόμενες πάντα με σύγχρονες τεχνικές λύσεις.

Advertisement

Με την απόκτηση του Bonneville T100 η Triumph προσφέρει στο καλοκαιρινό deal της δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμό 600 ευρώ (400 ευρώ αξεσουάρ και 200 ευρώ ρουχισμός), ενώ με την απόκτηση της Bonneville T120 προσφέρει δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμό 1.000 ευρώ (700 ευρώ αξεσουάρ και 300 ευρώ ρουχισμός).

Advertisement

Τα θρυλικά Scrambler της Triumph ανέκαθεν ήταν ανάμεσα στα αγαπημένα του κοινού των classics. Με τις ρίζες τους στον ανεπανάληπτο Steve McQueen και πιο πρόσφατα τον θρυλικό πράκτορα James Bond 007, οι μοτοσικλέτες ξεχειλίζουν από ρομαντισμό και περιπέτεια που κάνουν ακόμα και τις σύγχρονες μοτοσικλέτες να μοιάζουν λίγες.

Με την απόκτηση της Scrambler 900 η Triumph προσφέρει δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμό 600 ευρώ (400 ευρώ αξεσουάρ και 200 ευρώ ρουχισμός), ενώ με την απόκτηση της Scrambler 1200 προσφέρει δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμό 1.000 ευρώ (700 ευρώ αξεσουάρ και 300 ευρώ ρουχισμός).

Advertisement

Η πιο σπορ απόδοση των κλασικών Triumph εμφανίζεται σε δύο σημαντικά μοντέλα, το Thruxton 1200 και το Speed Twin 1200. Τα δύο μοντέλα συνδυάζουν το πνεύμα των cafe racer μοτοσικλετών της δεκαετίας του 1960 με σύγχρονες τεχνικές λύσεις που συναντάμε σε supersport μοτοσικλέτες επιδόσεων.

Με την απόκτηση της Thruxton 1200 η Triumph προσφέρει δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμό 1.000 ευρώ (700 ευρώ αξεσουάρ και 300 ευρώ ρουχισμός), ενώ με την απόκτηση της Speed Twin 1200 προσφέρει δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμό 1.000 ευρώ (700 ευρώ αξεσουάρ και 300 ευρώ ρουχισμός).

Η προσφορά Triumph Classics Summer Deal αφορά συγκεκριμένο διαθέσιμο απόθεμα μοτοσικλετών και ισχύει μέχρι 30/9/2023.

Όλες τις πληροφορίες για την προσφορά στα κλασικά της Triumph μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Trident by Iron Macchina: Cafe racer από το μέλλον (+video)
Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR
Wakeboarding με μια Triumph Scrambler 1200 XE (+video)