Live Κίνηση
Περισσότερα
TRIUMPH 2023

Triumph Tiger Sport 660: Γεννημένος νικητής

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Triumph Tiger Sport 660: Γεννημένος νικητής

TRIUMPH 2023

Triumph Tiger Sport 660: Γεννημένος νικητής

TRIUMPH 2023

Το best seller της Triumph γίνεται πιο δελεαστικό από ποτέ με μια μοναδική προσφορά για τα μοντέλα 2022 και 2023.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε ένα γευστικότατο γεύμα. Το ένα είναι να έχουμε ποιοτικά υλικά και το δεύτερο είναι να διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία. Αυτό ακριβώς το μονοπάτι ακολούθησε η Triumph όταν αποφάσισε να δημιουργήσει την μοναδική Tiger Sport 660 η οποία καθόλου τυχαία έγινε άμεσα το απόλυτο best seller του εργοστασίου από το Χίνκλεϋ.

Η Tiger Sport 660 είναι μια μοτοσικλέτα με πολλά πρόσωπα. Παλαιότερα θα την κατατάσσαμε στην κατηγορία των all-around μοτοσικλετών, αλλά τώρα θα την τοποθετήσουμε στην πιο φρέσκια κατηγορία των sport adventure. Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο που κάνει την μεσαία Tiger να ξεχωρίζει είναι ο πολυτάλαντος χαρακτήρας της που την καθιστά ικανή να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών μετακίνησης του σύγχρονου αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η Tiger Sport 660 ακολουθεί μια μοντέρνα, σπορ φιλοσοφία η οποία συνοδεύεται από μικρές διαστάσεις και αυξημένη εργονομία. Ανεβαίνοντας στη σέλα της μοτοσικλέτας όλα είναι ακριβώς εκεί που περιμένεις να είναι, προσφέροντας άνεση, καλή ορατότητα και σωστές γωνίες στα άκρα. Η μελετημένη θέση οδήγησης δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να απολαύσει ανεπηρέαστος τόσο τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, όσο και τις εξορμήσεις στην επαρχία.

Στην καρδιά της Triumph βρίσκεται ο τρικύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 660 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 81 ίππους στις 10.250 σ.α.λ. και 64 Nm ροπής στις 6.250 σ.α.λ. Ο έλεγχος του γκαζιού είναι ηλεκτρονικός (Ride-by-Wire) και η Triumph έχει φροντίσει να εξοπλίσει την Tiger με δύο επιλογές οδήγησης και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control).

Advertisement

Στο πλευρό του αποδοτικού και πλήρως εκμεταλλεύσιμου κινητήρα βρίσκεται το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο και οι ποιοτικές αναρτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ένα αμορτισέρ επίσης της Showa πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα είναι εξίσου ποιοτικά με δίσκους 310 χιλ. εμπρός, δαγκάνες της Nissin και ABS.

Advertisement

Η εμπειρία της Triumph στις σπορ μοτοσικλέτες έχει περάσει ατόφια στην Tiger Sport 660 δίνοντας στη μοτοσικλέτα μια υπέροχη σπορ αίσθηση στην οδήγηση. Ευέλικτη, σταθερή και πρόθυμη να διασκεδάσει τον αναβάτη, αυτή η Tiger φέρει αυτούσιο το DNA της βρετανικής μάρκας στην οδηγική της συμπεριφορά.

Advertisement

Ο εξοπλισμός της Tiger Sport 660 είναι επίσης δυνατός με τη μοτοσικλέτα να διαθέτει LED φώτα, ψηφιακή οθόνη TFT με πολλαπλές ενδείξεις, τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών, ρεζερβουάρ 17,2 λίτρων και στάνταρ ελαστικά Michelin Road 5. Στον προαιρετικό εξοπλισμό η μοτοσικλέτα διαθέτει σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph.

Η Triumph έχει ετοιμάσει μια ακαταμάχητη προσφορά για λίγα τελευταία μοντέλα 2022 και 2023 της Tiger Sport 660 με μειωμένη τιμή στις 9.290 ευρώ (από 9.990 ευρώ). Οι τιμές προσφοράς δεν περιλαμβάνουν τη χρέωση που υπάρχει συγκεκριμένα χρώματα, ενώ υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 4.9%.

Όλες τις πληροφορίες για την προσφορά στην Triumph Tiger Sport 660 θα τις βρείτε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph 400: Καλωσήλθες καινούρια μου αγάπη (+video)
Σε πείσμα των καιρών η Triumph μειώνει τις τιμές σε δημοφιλή μοντέλα
Απόδραση με την Tiger της Triumph!