Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επίσημο: Η Peugeot Motocycles στα χέρια του Ομίλου Σαρακάκη

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Η Peugeot Motocycles στα χέρια του Ομίλου Σαρακάκη

NEWSMOTO

Επίσημο: Η Peugeot Motocycles στα χέρια του Ομίλου Σαρακάκη

NEWSMOTO

Ο Όμιλος Σαρακάκη ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία στην Ελλάδα με την Peugeot Motocycles.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο πλέον έχουμε και με την βούλα την επίσημη συνεργασία της Peugeot Motocycles με τον Όμιλο Σαρακάκη. Ήδη ο Όμιλος Σαρακάκη έχει ηγετική παρουσία στον κλάδο της κινητικότητας στη χώρα μας και η έλευση μιας τόσο εμβληματικής εταιρείας μοτοσικλέτας κάτω από την ομπρέλα του δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη θέση του στην αγορά.

Η Peugeot Motocycles είναι η πιο ιστορική μάρκα κατασκευής δικύκλων με ιστορία 125 ετών. Έχει συνδέσει το όνομά της με την γαλλική κουλτούρα, την φινέτσα και την πρακτικότητα, ενώ έχει να επιδείξει και μια σειρά από καινοτομίες που άνοιξαν το δρόμο για πολλές τεχνολογίες που συναντάμε στις σύγχρονες μοτοσικλέτες.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Motocycles τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε με διαφορετικά σχήματα ιδιοκτησίας. Πριν από μια δεκαετία είχε περάσει στα χέρια της ινδικής Mahindra (51%) και ο όμιλος PSA διατήρησε το 49%, ενώ το 2019 η Mahindra απέκτησε το 100% της Peugeot Motocycles. Το 2022 ωστόσο είχαμε ακόμα μια σπουδαία κίνηση καθώς η γερμανική Mutares αποφάσισε να εξαγοράσει το 50% της εταιρείας και να αποκτήσει τον έλεγχο του 80% της εταιρείας.

Η φιλοσοφία της Peugeot Motocycles είναι συνυφασμένη με την καθημερινή μετακίνηση και ο Όμιλος Σαρακάκη στοχεύει στο αμέσως επόμενο διάστημα να διαθέσει τα δίκυκλα της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Ο Όμιλος Σαρακάκη θα εγγυηθεί την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης προκειμένου οι πελάτες να νιώσουν ασφάλεια και εγγύηση με τη νέα τους μοτοσικλέτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα χέρια της Mutares η Peugeot Motocycles
Η Peugeot Motocycles περνάει στην αντεπίθεση
Peugeot 2008: Η τέχνη της άνεσης

Advertisement