Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

30 βίδες για να αλλάξεις ένα ελαστικό; (+video)

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

30 βίδες για να αλλάξεις ένα ελαστικό; (+video)

NEWSMOTO

30 βίδες για να αλλάξεις ένα ελαστικό; (+video)

NEWSMOTO

Τελικά όσο πιο περίεργη είναι η μοτοσικλέτα τόσο πιο πολύ θα σε ταλαιπωρήσει στη συντήρηση.

Advertisement
Advertisement

Η Verge Motorcycles είναι μια φινλανδική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσικλετών η οποία έχει δημιουργήσει μερικά πολύ εντυπωσιακά μοντέλα. Ένα από αυτά είναι η TS Pro, μια μοτοσικλέτα επιδόσεων η οποία ξεχωρίζει για τη διάταξη του συστήματος κίνησης στον πίσω τροχό.

Η Verge έχει εξελίξει ένα πρωτοποριακό σύστημα μετάδοσης της κίνησης περιφερειακά του τροχού και όχι όπως έχουμε συνηθίσει στο κέντρο του τροχού. Το αποτέλεσμα, εκτός από αποτελεσματικό στην πράξη και τις επιδόσεις, είναι και άκρως εντυπωσιακό όταν το κοιτάζεις καθώς βλέπεις ουσιαστικά ένα σκέτο στεφάνι με ένα ελαστικό.

Advertisement
Advertisement

Εκείνο που κανείς όμως δεν είχε φανταστεί είναι το τι χρειάζεται κάποιος για να αλλάξει ένα πίσω ελαστικό σε μια Verge TS Pro. Το βίντεο που δημιούργησε η εταιρεία μάλλον θέλησε να δείξει το πόσο εύκολο είναι αν γίνει η διαδικασία, ωστόσο κάθε άλλο παρά απλή είναι.

Για αρχή, εκείνος που θα αποφασίσει να αλλάξει ένα ελαστικό στην Verge TS Pro θα πρέπει να έχει μαζί του 6 εργαλεία εκτός από τον γρύλο. Η πρώτη κίνηση είναι να αφαιρεθεί η βάση πινακίδας και μετά, με περίσσεια υπομονή θα πρέπει να αφαιρέσεις 20 βίδες T30 Torx. Στη συνέχεια ακολουθούν ακόμα 6 βίδες για να αφαιρεθεί το σύστημα κίνησης και να αφαιρέσεις τον τροχό.

Advertisement

Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία, βιδώνοντας σχεδόν 30 βίδες στη θέση τους… καλή επιτυχία!

Δείτε το βίντεο της Verge.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο είναι το scooter WoW που ξεχωρίζει στη Mobility 2023
Triumph Scrambler 400X: Το νέο best seller των Βρετανών
Αυτό είναι το σπορ ηλεκτρικό scooter της Horwin