Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το σπορ ηλεκτρικό scooter της Horwin

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το σπορ ηλεκτρικό scooter της Horwin

NEWSMOTO

Αυτό είναι το σπορ ηλεκτρικό scooter της Horwin

NEWSMOTO

Το Horwin SK3 είναι το κορυφαίο σπορ scooter της μάρκας που διαχειρίζεται πλέον ο Όμιλος Σαρακάκη.

Advertisement
Advertisement

Η Horwin είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις στον κόσμο των ηλεκτρικών δικύκλων με έντονη παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Η κινεζική μάρκα ακολούθησε διαφορετικό δρόμο όσον αφορά την εξέλιξη των μοντέλων της καθώς πρώτα αποφάσισε να συγκεντρώσει ικανούς σχεδιαστές και μηχανικούς από την Ευρώπη (Γερμανία και Ιταλία), να δουλέψει πάνω στο σχέδιο και την τεχνολογία και έπειτα να τα εφαρμόσει σε μια νέα γκάμα scooter.

Το κορυφαίο σε επιδόσεις scooter της Horwin είναι το SK3 με διπλή μπαταρία. Το εκλεπτυσμένο σχεδιαστικά, premium scooter, χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 8,5 ίππων ο οποίος είναι σε θέση να επιταχύνει δυνατά μέχρι τα 90 χλμ./ώρα που είναι η τελική του ταχύτητα. Η μετάδοση περνάει στον πίσω τροχό μέσω αλυσίδας.

Advertisement
Advertisement

Στο SK3 υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία ή δυο μπαταρίες. Στην περίπτωση των δύο μπαταριών η αυτονομία αγγίζει τα 140 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει ότι θα καλύψει όλες τις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη καθημερινά. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με δύο αμορτισέρ πίσω και ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός, ενώ τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί τέλος είναι 14 ιντσών εμπρός και πίσω.

Advertisement

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός του SK3 καθώς διαθέτει μεγάλη ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, USB θύρα φόρτισης, τρεις επιλογές οδήγησης, LED φώτα, όπισθεν, keyless σύστημα και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα (στην περίπτωση της μίας μπαταρίας

Το νέο Horwin SK3 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 5.050 ευρώ (2 μπαταρίες) η οποία με την επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 διαμορφώνεται στα 3.528 ευρώ. Τα ποιοτικά scooter της Horwin θα τα βρείτε στο δίκτυο του Ομίλου Σαρακάκης.

Advertisement

Βίντεο του SK3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Scrambler 400X: Το νέο best seller των Βρετανών
Δοκιμή: Zontes E350
Επίσημα στις αγορές το επαναστατικό nanoscooter Honda Motocompo (+video)

Advertisement