Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποιο είναι το scooter WoW που ξεχωρίζει στη Mobility 2023

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το scooter WoW που ξεχωρίζει στη Mobility 2023

NEWSMOTO

Ποιο είναι το scooter WoW που ξεχωρίζει στη Mobility 2023

NEWSMOTO

H Electromove έφερε στο περίπτερό της στην Mobility ένα πολύ ξεχωριστό και ποιοτικό ιταλικό scooter.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την αμερικανική Zero Motorcycles και την ισπανική Ray, η Electromove έχει αναλάβει να φέρει στην Ελλάδα και τα ποιοτικά ιταλικά scooter της WoW. Η WoW είναι μια καινούρια σχετικά εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών scooter με σοβαρές καινοτομίες, υψηλή ποιότητα κατασκευής και στιλάτο σχεδιασμό.

Στην Mobility 2023 οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το WoW 775. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο scooter με μικρές διαστάσεις και έντονο το ιταλικό στοιχείο. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι η διάταξη των μπαταριών που βρίσκονται στο πίσω μέρος, κάτω από την ουρά και θυμίζουν πλαϊνές βαλίτσες.

Advertisement
Advertisement

Οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες και φορτίζονται σε οικιακή πρίζα προσφέροντας αυτονομία σχεδόν 100 χιλιομέτρων στον αναβάτη. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 5 kW (6,7 ίπποι) και φροντίζει ώστε το 775 να αναπτύξει τελική ταχύτητα 85 χλμ./ώρα.

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών και η μετάδοση γίνεται με ιμάντα στον πίσω τροχό, ενώ υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 50 λίτρων κάτω από τη σέλα. Στον εξοπλισμό επίσης συναντάμε USB θύρα φόρτισης, τρεις χαρτογραφήσεις και σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Το WoW 775 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο της Electromove στην τιμή των 5.800 ευρώ και επωφελείται από την επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 που φτάνει έως και τα 1.600 ευρώ.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι η Mobility 2023 ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να την επισκεφτείτε δωρεάν στο Golden Hall.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: «Ηλέκτρισε» το Μιλάνο η Zero Motorcycles (+video)
Η Zero Motorcycles ηλεκτρίζει την Mobility 2023
Η Zero motorcycles στην Ελλάδα