Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

YouTuber σκοτώθηκε κυνηγώντας τα 300 χλμ./ώρα!

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

YouTuber σκοτώθηκε κυνηγώντας τα 300 χλμ./ώρα!

NEWSMOTO

YouTuber σκοτώθηκε κυνηγώντας τα 300 χλμ./ώρα!

NEWSMOTO

Μετά το τραγικό ατύχημα η αστυνομία που ανέκτησε το βίντεο λέει πως δείχνει τον δημοφιλή Youtuber να προσπαθεί να πιάσει τα 300 χλμ./ώρα με μία μοτοσικλέτα!

Advertisement
Advertisement

Ο Agastay Chauhan ήταν ένας Ινδός Youtuber που συντηρούσε το κανάλι PRO RIDER 1000. Εκεί παρουσίαζε συχνά μοτοσικλέτες υψηλών επιδόσεων.

Γνωστός για την αγάπη του για την οδήγηση υψηλής ταχύτητας, το πιο πρόσφατο βίντεο του, το οποίο ανέβηκε τρεις ημέρες πριν από το ατύχημα, ο Chauhan είχε φτάσει τα 279 χλμ./ώρα.

Αν και περιστασιακά οδηγούσε άλλες μοτοσυκλέτες, κοινοποιούσε συχνά βίντεο με τον ίδιο και τους φίλους του να καβαλούν τη σέλα του Kawasaki Ninja ZX-10R. Το κανάλι του στο YouTube έχει αυτή τη στιγμή 1,29 εκατομμύρια ακόλουθους με 189 βίντεο πριν από τον πρόωρο θάνατό του.

Advertisement
Advertisement

Ο δημοφιλής Ινδός YouTuber και influencer πέθανε μετά από ένα φρικτό ατύχημα κοντά στο Δελχί της Ινδίας. Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, ο Chauhan χτύπησε ένα διαχωριστικό δρόμου, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να συντρίψει, αναφέρουν οι Economic Times.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που κατέστρεψε τη μοτοσικλέτα του και έσπασε το κράνος του. Ο Chauhan υπέστη τραύματα που οδήγησαν στο θάνατό του.

Advertisement

Σύμφωνα με ένα άλλο μέσο ενημέρωσης, το The Tribune , τη στιγμή του ατυχήματος, ο Chauhan βιντεοσκοπούσε τη βόλτα του και είχε υποσχεθεί να προσπαθήσει να φτάσει τα 300 χλμ./ώρα.

Τελικά, πέταξε στα σύννεφα. RIP.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελληνίδα καταγράφει φονικό ανεμοστρόβιλο (+video)
Σοκαριστικό video: Ο θάνατος καραδοκεί στη ΛΕΑ!
Σοκαριστικό ατύχημα παιδιού μπροστά στα μάτια της μητέρας του (+video)