Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ο θάνατος καραδοκεί στη ΛΕΑ

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Ο θάνατος καραδοκεί στη ΛΕΑ

ΝΕΑ

Video: Ο θάνατος καραδοκεί στη ΛΕΑ

ΝΕΑ

Τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή στους δρόμους. Και η τύχη παίζει πάντα τον ρόλο της.

Advertisement
Advertisement

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ στην Βόρεια Βιρτζίνια σε έναν απλό έλεγχο που κάνει ένας αστυνομικός σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο;

Πρόκειται για μία συνηθισμένη εικόνα από τις χιλιάδες που καταγράφονται καθημερινά στους δρόμους. Το αυτοκίνητο που έχει κάνει κάποια παράβαση, μία BMW Σειρά 7, βρίσκεται σταματημένο δεξιά και ο αστυνομικός το έχει πλησιάσει για να ελέγξει τα χαρτιά το οδηγού.

Όλα φαίνεται να κυλούν ήσυχα μέσα στην αραιή πρωινή κυκλοφορία. Και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που θα επακολουθήσει.

Advertisement
Advertisement

Τα πράγματα εξελίσσονται πλέον με “κινηματογραφική ταχύτητα”. Από το απέναντι ρεύμα ένα αυτοκίνητο που τρέχει με υψηλή ταχύτητα έχει χάσει τον έλεγχο.

Πρόκειται για μία -τι σύμπτωση!- BMW M3 την οποία οδηγεί ένας 17χρονος έχοντας ως επιβάτες δύο φίλους του.

Περνάει με ορμή το μεσαίο διάζωμα (στις ΗΠΑ πολλοί αυτοκινητόδρομοι δεν έχουν μπαριέρες αλλά ένα μεγάλο ανάχωμα) και φεύγει με ταχύτητα προς τον αστυνομικό και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Advertisement

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και εξαιρετικά σφοδρή. Ο αστυνομικός μόλις που αντιλαμβάνεται από το τι πρόκειται να συμβεί και ξεκινά να τρέχει. Δεν προλαβαίνει όμως να κάνει μερικά βήματα και έρχεται η σύγκρουση.

Το περιστατικό είναι σοκαριστικό όχι μόνο για την ένταση της σύγκρουσης αλλά και για την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται. Τελικά ο αστυνομικός καταφέρνει με έναν “μαγικό” τρόπο να μην τον παρασύρουν οι λαμαρίνες και να γλιτώσει χωρίς τραυματισμό. 

Advertisement

Χωρίς σοβαρό τραυματισμό την έβγαλαν και οι άλλοι δύο οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητα καθώς και οι επιβάτες. Ο 17χρονος οδηγός της M3 κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη οδήγηση και θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο.

Ως ηθικό δίδαγμα; Τα πάντα και παντού μπορούν να συμβούν σε έναν δρόμο, και ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να έρθει το κακό.

Οπότε καλό θα είναι να προσέχουμε και να είμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο εκτεθειμένοι στους κινδύνους (ιδίως εκείνοι που σταματούν στην ΛΕΑ) γιατί η “κακιά στιγμή” παραμονεύει ανά πάσα στιγμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανατριχιαστικό ατύχημα για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (+video)
Σοκαριστικό ατύχημα παιδιού μπροστά στα μάτια της μητέρας του (+video)
Σφοδρό ατύχημα με αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Αίγιο – Στο νοσοκομείο 2 αθλητές