Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Yamaha Wolverine RMΑΧ 1000: Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha Wolverine RMΑΧ 1000: Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Yamaha Wolverine RMΑΧ 1000: Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Το νέο τετράτροχο «όπλο» της ιαπωνικής φίρμας είναι ήδη διαθέσιμo στην Ελλάδα. Είναι τετρακίνητο, φορά αναρτήσεις FOX και έχει φτιαχτεί για ατελείωτο παιχνίδι στο χώμα…

Advertisement
Advertisement

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο ελληνικό κοινό πραγματοποίησε το ολοκαίνουριο Yamaha Wolverine RMΑΧ 1000. Πρόκειται για νέο τετράτροχο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας το οποίο έρχεται στη χώρα μας για να δώσει άλλον αέρα στην κατηγορία και να προκαλέσει τον ανταγωνισμό.

Το πρώτο Wolverine RMΑΧ 1000 που είναι και το μοναδικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (θα έρθουν περισσότερα το 2022), αποκαλύφτηκε στο διεθνές ναυτικό σαλόνι της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των επισκεπτών ενώ όσοι κάθισαν στη θέση οδηγού – συνοδηγού άφησαν το μυαλό τους να ταξιδέψει στο… χώμα.

Μειώστε ή καταργήστε τώρα τα διόδια στην Αττική Οδό…

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το Wolverine RMΑΧ 1000 διαθέτει κοτσαδόρο. Σε αυτό ήταν δεμένο τρέιλερ με ένα Yamaha WaveRunner SVHO το οποίο ταίριαζε… γάντι με την περίσταση.

Advertisement

Για σκληρή χρήση και με όλα τα.. κομφόρ

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ενισχυμένο πλαίσιο προκειμένου να αντέχει στην σκληρή χρήση. Εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο 1.0 λίτρου, αποδίδει 108 ίππους και ο οδηγός μπορεί να επιλέξει κίνηση σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς, ανάλογα το οδόστρωμα αλλά και το… παιχνίδι που θέλει να κάνει στο χώμα.

Advertisement

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε πως υπάρχουν τρεις επιλογές οδήγησης ενώ οι αναρτήσεις της FOX, έχουν σχεδιαστεί για σκληρή χρήση, προσφέροντας τον ιδανικό χειρισμό που θέλει ο οδηγός.

Τα νέα της πιάτσας, 314…

Advertisement

Το βάρος του φτάνει τα 930 κιλά (με υγρά) και η χωρητικότητα καυσίμου είναι στα 35 λίτρα. Εφοδιάζεται με κοτσαδόρο αλλά και εμπρός εργάτη. Η ελκτική δύναμη φτάνει τα 907 κιλά. Το συγκεκριμένο είναι διθέσιο και εφοδιάζεται με ανατρεπόμενη καρότσα η οποία μπορεί να μεταφέρει έως 272 κιλά. Ωστόσο υπάρχει και η επιλογή με τέσσερις θέσεις που θα έρθει αργότερα, μέσα στο 2022, στην Ελλάδα.

Τιμή: 29.900 ευρώ

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών φορούν ειδικά ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Σημαντικό στοιχείο είναι η σχεδίαση του πέλματος αλλά και η ανθεκτικότητα στα πλαϊνά του ελαστικού, προκειμένου να αντέχουν σε σκληρή χρήση.

Το Yamaha Wolverine RMΑΧ 1000 είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Πωλείται για αποκλειστική χρήση μόνο στο βουνό αλλά μπορεί να βγάλει και πινακίδες αγροτικού οχήματος. Σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία η αρχική τιμή αγγίζει τα 29.900 ευρώ. Επίσης υπάρχει και μία special edition με τιμή στα 31.900 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Time: Ιδού το «Πρόσωπο της Χρονιάς» που τα… έσπασε το 2021
H Lexus ετοιμάζει ηλεκτρικό supercar!
Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ!