Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι: Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση για τα σκάφη

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι: Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση για τα σκάφη

ΝΕΑ

Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι: Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση για τα σκάφη

ΝΕΑ

Δεκάδες νέα φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη κάνουν την εμφάνισή τους στο Metropolitan Expo και περιμένουν τους φίλους της θάλασσας. Το Newsauto πήγε, είδε και σας μεταφέρει το κλίμα…

Advertisement
Advertisement

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι είναι μία έκθεση που απευθύνεται σε όλους όσους αγάπη για τους θάλασσα. Μετά από απουσία δύο ετών επιστρέφει και όπως φαίνεται πολύ δυναμικά στο πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο.

Συγκεκριμένα στο Metropolitan Expo που βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου και φιλοξενεί σκάφη αλλά και θαλάσσια προϊόντα σε μία έκταση 25.000 τ.μ.

Η έκθεση άνοιξε τα.. πανιά της την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα δέχεται επισκέψεις. Να σημειώσουμε πως είναι επισκέψιμη μόνο για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ενώ ο επισκέπτης θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα, είτε το διαβατήριο του, καθώς πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Advertisement
Advertisement

Πόσες ώρες χάνει ο μέσος οδηγός στο μποτιλιάρισμα της Αθήνας;

Σε δύο τμήματα

Advertisement

Το φετινό Ναυτικό Σαλόνι χωρίζεται σε δύο τμήματα. Στο πρώτο ο επισκέπτης μπορεί να δει κινητήρες, αξεσουάρ, υλικά, Jet Ski κ.ά. Στο δεύτερο ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα απολαύσει και θα πάρει πληροφορίες για σκάφη που πωλούνται στη χώμα μας. Έντονο είναι το ελληνικό στοιχείο, με τους εγχώριους κατασκευαστές να δίνουν δυναμικό παρών με εντυπωσιακό και ποιοτικά προϊόντα.

Advertisement

Πήγαμε και είδαμε

Το Newsauto επισκέφτηκε την έκθεση και είδε ότι καινούριο είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην αγορά. Την τιμητική τους έχουν τα φουσκωτά σκάφη, ενώ υπάρχουν και αρκετές προτάσεις σε πολυεστερικά, ενώ προτάσεις υπάρχουν και για όσους ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα.

Η πλειοψηφία αφορά σε σκάφη από 5-10 μέτρα, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα φουσκωτό σκάφος 20 μέτρων που κατασκευάζεται στην Ελλάδα!

Advertisement

Και πρώτες εμφανίσεις σε… 4×4

Στην έκθεση θα δείτε ακόμα και το τετράτροχο Wolverine Rmax της Yamaha, ένα… πολεμικό ATV που κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στη χώρα μας. Οι λάτρεις των SUP και τν watersports θα δούνε και αυτοί με τη σειρά τους νέα προϊόντα ενώ υπάρχουν ακόμα προτάσεις και για όσους θέλουν να γίνουν πιλότοι ελικοπτέρου!

Ώρες Λειτουργίες
Καθημερινές: 15:00 – 21:00
Σαββατοκύριακο: 10:00-21:00

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σκάφη οι μετακινήσεις στη Χάλκη!
Βάρκες από 50 ευρώ και θαλαμηγοί από 10.000 ευρώ!
Ξαναχτύπησε ο «Νεκτάριος» – Λεία πάνω από 500.000 ευρώ!