Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

XEV YOYO: Το νέο σου παιχνίδι στην πόλη

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

XEV YOYO: Το νέο σου παιχνίδι στην πόλη

ΝΕΑ

XEV YOYO: Το νέο σου παιχνίδι στην πόλη

ΝΕΑ

Το XEV YOYO υπόσχεται να μετατρέψει τις  μετακινήσεις σου στις πιο ευχάριστες στιγμές της ημέρας.

Advertisement
Advertisement

H νέα, σύγχρονη τάση είναι τα μικρά, ευέλικτα αυτοκίνητα και αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει είναι το 100% ηλεκτρικό XEV YOYO που έχει φέρει έναν νέο αέρα καινοτομίας, πολυτέλειας και πρακτικότητας προσφέροντας τις πιο έξυπνες λύσεις στο σύγχρονο οδηγό.

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα δυνατά σημείο του YOYO είναι η ιδιαίτερη εμφάνισή του. Οι σχεδιαστές της XEV επέλεξαν να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο και πέτυχαν τον απόλυτο συνδυασμό της ιταλικής σχολής με τα φουτουριστικά στοιχεία. Το ακαταμάχητο στυλ του YOYO του επιτρέπει να ξεχωρίζει όπου σταθεί εκπέμποντας γοητεία και δυναμισμό.

Advertisement
Advertisement

Το XEV YOYO είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα ο οποίος του εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις αστικές και περιαστικές μετακινήσεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και κυρίως με ασφάλεια. Επιπλέον το χαμηλό βάρος των 449 κιλών (χωρίς τις μπαταρίες), οι τροχοί αλουμινίου 15 ιντσών (ατσάλινες ζάντες 14’’ στο βασικό εξοπλισμό), η ανεξάρτητη ανάρτηση στον εμπρός και πίσω άξονα και τα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς φροντίζουν για μια ομαλή και ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

Για ότι αφορά την ασφάλεια θα πρέπει να σταθούμε στο ενισχυμένο αυτοφερόμενο αμάξωμα που διαθέτει το XEV YOYO. Η εταιρεία έχει βάλει σε προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών με αποτέλεσμα να κατασκευάσει το πλαίσιο από υψηλής αντοχής χάλυβα και με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης η καμπίνα να μείνει ανέπαφη.

Advertisement

Πολύ σημαντικό ρόλο στην πρακτικότητα του YOYO παίζει η αυτονομία που εξασφαλίζει η προηγμένη μπαταρία του. Χάρη στην τεχνολογία LiFePO4 η χωρητικότητά της των 10,4 kWh είναι σε θέση να εξασφαλίσει στο ΥΟΥΟ αυτονομία 150 χιλιομέτρων. Παράλληλα, η φόρτιση γίνεται εύκολα σε οικιακή πρίζα και απαιτεί τέσσερις ώρες προκειμένου το ενεργειακό της περιεχόμενο να πάει από το 30% στο 100%.

Advertisement

Την εργονομία του YOYO ενισχύουν επίσης οι μικρές διαστάσεις του. Με μήκος 2,5 μέτρων και πλάτος 1,5 μέτρων το άγχος για το παρκάρισμα εξαφανίζεται καθώς χωράει πραγματικά παντού. Και αν όλα αυτά ακόμα δεν σας έχουν πείσει για την χρηστικότητα του YOYO, μια ματιά στον πλούσιο εξοπλισμό του θα απομακρύνει κάθε αμφιβολία.

Advertisement

Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της XEV διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, σύστημα Keyless για την είσοδο και εκκίνηση του οχήματος, μεγάλη οθόνη 10 ιντσών (7 ιντσών στην βασική έκδοση) με σύστημα συνδεσιμότητας και τρεις USB θύρες.

Το XEV YOYO είναι διαθέσιμο σε 9 διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές και τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (Entry, Easy, Joy και Sprint) με τις τιμές να ξεκινούν, με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» καθώς και την επιδότηση για νέους έως 29 ετών, από τις 12.990 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τις 14.500 ευρώ. Τα XEV YOYO θα τα βρείτε στην ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. Λεωφ. Συγγρού και Αμφιθέας,  Αθήνα.

Μάθε περισσότερα για το XEV YOYO ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο ηλεκτρικό XEV YOYO στην Εβδομάδα Μόδας
XEV Yoyo: Ένα ελιξίριο πόλης για όλους