Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκινούν οι παραδόσεις για τις μόλις 40 Marsien (+video)

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκινούν οι παραδόσεις για τις μόλις 40 Marsien (+video)

ΝΕΑ

Ξεκινούν οι παραδόσεις για τις μόλις 40 Marsien (+video)

ΝΕΑ

Η έμπνευση του Marc Philipp Gembala που βασίζεται στην Porsche 911 Turbo S, παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ξεκινά να παραδίδει το ιδιαίτερο supercar στην off road εκδοχή του.

Advertisement
Advertisement

Τη μετατροπή αναλαμβάνει η εταιρεία του ίδιου και κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Σα να μην φθάνει αυτό το ποσό, θα πρέπει να του παραχωρήσετε μία ολοκαίνουρια Porsche 911 Turbo S για να ξεκινήσει την μετατροπή, ή αλλιώς να διαθέσετε συνολικά 600.000 ευρώ περίπου. Ο Gembala είχε την ιδέα μίας crossover εκδοχής της 911 Turbo S όταν θυμήθηκε τις ημέρες δόξας της γερμανικής φίρμας με την 959 που μεσουρανούσε στο ράλι Ντακάρ τη δεκαετία του 1980.

Advertisement
Advertisement

Με το άκουσμα του εν λόγο κιτ μετατροπής ακολούθησαν δέκα προπαραγγελίες για να ολοκληρωθεί το έργο του Marc Philipp Gembala στα 40 συνολικά αντίτυπα. Το όνομα Marsien της off road εκδοχής της 911 Turbo προέρχεται από τον πλανήτη Άρη και τους αμμόλοφους που μοιάζουν με αυτούς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εκεί εξελίχθηκε η Marsien του κυρίου Gembala και μπορεί σήμερα να καυχιέται για το παρουσιαστικό της και να ζητά 500 χιλιάρικα για να γίνει όπως τη βλέπετε.

Το ιδιαίτερο SUV που μετατρέπει η ομώνυμη εταιρεία, εφοδιάζεται με επίπεδο εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων με απόδοση είτε 750, είτε 830 ίππους ανάλογα με την εκάστοτε έκδοση (έχει ρυθμιστεί από την RUF). Στη δεύτερη περίπτωση η πανίσχυρη Porsche φθάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί πραγματικά να περάσει από δύσκολους αμμόλοφους αφού τη χωρίζουν από το έδαφος 25 ολόκληρα εκατοστά από το έδαφος. Εσείς τι λέτε; Αξίζει μισό εκατομμύριο ευρώ για το δημιούργημα του κυρίου Gembala;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Porsche 928 γιόρτασε φέτος (video)
Porsche: Συνεργασία με την Pixar για την δημιουργία της Sally Carrera (video)
Πόσα θα δίνατε για αυτή την κούκλα Porsche 356;

Advertisement