Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησε η επέλαση των video games στα αυτοκίνητα (+video)

Ελλάδα 20:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνησε η επέλαση των video games στα αυτοκίνητα (+video)

ΝΕΑ

Ξεκίνησε η επέλαση των video games στα αυτοκίνητα (+video)

ΝΕΑ

Η ώρα που το αυτοκίνητό μας θα είναι -μεταξύ άλλων- και μία κονσόλα για παιχνίδια έχει φτάσει. Και η νέα προσθήκη σε αυτή τη μόδα είναι η Toyota.

Advertisement
Advertisement

Τα αυτοκίνητά μας αποκτούν όλο και περισσότερα μέσα ψηφιακής διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Και από αυτά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα video games, με ειδικά σχεδιασμένες κονσόλες για τα αυτοκίνητα.

Αυτή τη νέα διάσταση της εποχούμενης ψυχαγωγίας έχει ανακοινώσει ήδη η Honda με την Sony και το Playstation.

Και το ίδιο θα κάνει και η Toyota με το εντελώς νέο Grand Highlander το οποίο θα βγει στην παραγωγή το καλοκαίρι. Η ιαπωνική εταιρία θα βγάλει και 500 μονάδες στις οποίες θα έχει ενσωματώσει τη νέα φορητή κονσόλα παιχνιδιών Nintendo Switch OLED Model.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία υποστηρίζει ότι η νέα αυτή συνεργασία μεταξύ Toyota και Nintendo θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σετ για οικογένειες και παιδιά που θα ταξιδεύουν μέσα στο Grand Highlander.

Η Toyota έδειξε το νέο Grand Highlander στην έκθεση αυτοκινήτου του Σικάγο, το οποίο είναι ένα SUV με θέσεις για οκτώ επιβάτες και τεράστιο πορτ-μπαγκάζ, ακόμα και με όλους τους επιβάτες στις θέσεις τους.

Πρόκειται δηλαδή για αυτοκίνητο με το οποίο οικογένειες θα καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις, οπότε χρειάζεται κάτι για να απασχολούνται τα παιδιά.

Advertisement

Εφοδιάζεται με ένα χειριστήριο που μπορεί να μοιραστεί στα δύο, και είναι ιδανικό για παιχνίδι με δύο παίκτες. Η Toyota μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου θα δώσει και μία κόπια του Mario Kart 8, της τελευταίας έκδοσης του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Η Toyota επισημαίνει ότι το Switch έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να μεταφέρει το περιβάλλον από το σπίτι στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μην χαθεί η “πίστα” στην οποία βρίσκονται οι παίκτες αν χρειαστεί να μετακινηθούν.

Advertisement

Το Toyota Grand Highlander προσφέρεται με δύο υβριδικά σύνολα με την ισχύ να φθάνει έως και τους 367 ίππους. Οι πωλήσεις του στην Αμερική θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Honda και η Sony θα βάλουν PlayStation στα ηλεκτρικά τους!
Toyota: Για πόσο ακόμα θα πηγαίνει κόντρα στα ηλεκτρικά;
Το «αρχαίο» Toyota Land Cruiser 70 δεν λέει να μας αφήσει!

Advertisement