Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτοκίνητο CNG έδειχνε 45.000 χλμ. αντί 165.000

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτοκίνητο CNG έδειχνε 45.000 χλμ. αντί 165.000

ΝΕΑ

Αυτοκίνητο CNG έδειχνε 45.000 χλμ. αντί 165.000

ΝΕΑ

Το Newsauto.gr αποκαλύπτει ακόμα ένα εισαγόμενο μεταχειρισμένο που ανέγραφε 120.000 λιγότερα χιλιόμετρα, από αυτά που είχε πραγματικά. Εκατοντάδες πλέον οι καταγγελίες που έρχονται στον όμιλό μας από εξαπατημένους ιδιοκτήτες, από παραεισαγωγές μεταχειρισμένων. “Παγίδα” των θυμάτων, γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών…

Advertisement
Advertisement

Τα «μαϊμού» βιβλία service σε εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα διάφορων αυτοκινητοβιομηχανιών φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό και συνεχώς οι ιδιοκτήτες τους ανακαλύπτουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης.

Το νέο θύμα των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με γυρισμένα χιλιόμετρα αφορά σε ένα VW Up CNG (φυσικό αέριο) το οποίο πωλείται έναντι 9.550 ευρώ στην Ελλάδα και διαφημίζεται ότι έχει διανύσει μόλις 45.300 χιλιόμετρα καθώς έχει κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2018.

Advertisement
Advertisement

Το νεαρό της ηλικίας του εισαγόμενου μεταχειρισμένου VW Up CNG ήταν αρκετό για να δελεαστεί κάποιος ανυποψίαστος καταναλωτής ο οποίος έσπευσε να αρπάξει την… ευκαιρία και μάλιστα κατέβαλε και αρκετά χρήματα καθώς το όχημα μόλις είχε κλείσει 2 χρόνια κυκλοφορίας.

Ωστόσο κάποια μικροπροβλήματα που παρουσίασε το αυτοκίνητο τον ανάγκασαν να επισκεφθεί κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου και εκεί αντιλήφθηκε ότι το VW up που είχε αγοράσει μπορεί να είχε κυκλοφορήσει μόλις 2 έτη πριν αλλά τα διανυθέντα χιλιόμετρα ξεπερνούσαν τις 150.000 χλμ.

Advertisement

Όπως μπορείτε και εσείς να διακρίνεται από το online σύστημα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι το VW up επισκέφθηκε για τελευταία φορά κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην ΕΕ στα τέλη του 2019 έχοντας διανύσει πάνω από 165.000 χιλιόμετρα! Δηλαδή στο γερμανικό μοντέλο ο επιτήδειος έμπορος είχε μειώσει κατά 120.000 τα διανυθέντα χιλιόμετρα και το πούλησε κερδίζοντας πάρα πολλά χρήματα εξαιτίας της χαμηλής τιμής απόκτησής του στο εξωτερικό.

Advertisement

Πάντως τα προβλήματα που ανυποψίαστου καταναλωτή δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο επιτήδειος έμπορος έπεισε τον ανυποψίαστο καταναλωτή για να γλιτώσει 150 ευρώ να εκτελωνιστεί το όχημα στο όνομά του ώστε να φαίνεται ως εισαγωγέας εκείνος με αποτέλεσμα ο επαγγελματίας να μην φαίνεται πουθενά ότι εκείνος έχει εισάγει το συγκεκριμένο όχημα!

Ο ανυποψίαστος καταναλωτής θέλησε να δημοσιοποιήσει την ιστορία στο Newsauto.gr ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή και οι υποψήφιοι αγοραστές να μην την πατήσουν από άλλους επιτήδειους εμπόρους όπως εκείνος…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φυλάκιση 5 έτη και αποζημίωση 4 εκατ. για γυρισμένα χιλιόμετρα σε ΙΧ
Αναδρομικά χαράτσια σε όσους αγόρασαν εισαγόμενο μεταχειρισμένο με γυρισμένα χιλιόμετρα!
Στη Δήλωση άφιξης Οχήματος και τα διανυθέντα χιλιόμετρα!