Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

VW: Θυσιάζει το Arteon, για την αύξηση πωλήσεων-κερδών

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW: Θυσιάζει το Arteon, για την αύξηση πωλήσεων-κερδών

ΑΓΟΡΑ

VW: Θυσιάζει το Arteon, για την αύξηση πωλήσεων-κερδών

ΑΓΟΡΑ

Η Volkswagen έχει δεσμευτεί σταθερά να δώσει προτεραιότητα στην αύξηση των εσόδων για να υποστηρίξει τις επενδύσεις της στη μελλοντική τεχνολογία. Ως μέρος αυτής της στρατηγικής, η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων εξορθολογισμού…

Advertisement
Advertisement

Το κεντρικό μότο των ανακοινώσεων που έγιναν στο Βόλφσμπουργκ είναι το “Accelerate Forward | Road to 6,5”.

Ο κύριος στόχος του προγράμματος απόδοσης είναι να επιτύχει αύξηση επί των πωλήσεων της τάξης του 6,5% και να βελτιώσει τα κέρδη στα 10 δισεκατομμύρια ευρώ (10,83 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες) έως το 2026.

Στο πλαίσιο αυτούς του προγράμματος, θα υπάρξει αυστηρός εξορθολογισμός των δαπανών και σημαντική μείωση των προϊόντων στη γκάμα, ακόμα και διακοπή της παραγωγής αυτοκινήτων, με χαμηλότερο συντελεστή πωλήσεων, όπως το Arteon.

Advertisement
Advertisement

Για τους πελάτες, αυτό θα σημαίνει λιγότερα οχήματα και επιλογές από τη μάρκα VW. Η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να μειώσει τον αριθμό των παραλλαγών που προσφέρει, να μειώσει τη γραφειοκρατία και να βελτιστοποιήσει την απόδοση των πλατφορμών MQB και MEB.

«Το πρόγραμμα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Thomas Schäfer. «Η επίτευξη αυτού το 2026 είναι πολύ φιλόδοξη, αλλά εφικτή εάν συγκεντρώσουμε τις προσπάθειές μας. Αυτό θα μας επιτρέψει να διαφυλάξουμε θέσεις εργασίας, να χρηματοδοτήσουμε το μέλλον μας από δικούς μας πόρους και να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέα οχήματα και τεχνολογίες, στον εκσυγχρονισμό των εργοστασίων μας και στην εκπαίδευση του προσωπικού», εξήγησε ο ισχυρός άνδρας της VW, Τόμας Σάφερ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW Arteon και Arteon R Shooting Brake με 320 ίππους
Πώς θα είναι ο Όμιλος Volkswagen στο μέλλον;
H Volkswagen επανασχεδιάζει το Golf