Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Volkswagen επανασχεδιάζει το Golf

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Volkswagen επανασχεδιάζει το Golf

ΝΕΑ

H Volkswagen επανασχεδιάζει το Golf

ΝΕΑ

Το τρέχον VW Golf  της 8ης γενιάς αλλάζει για να γίνει πιο ελκυστικό και να μπορεί να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Η εμπορική πορεία της τρέχουσας, 8ης γενιάς του Golf, δεν είναι ανάλογη της μακρόχρονης ιστορίας του -το 2024 θα συμπληρώσει μισό αιώνα παρουσίας στην αγορά.

Έτσι στη Volkswagen, έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν δοκιμές με τα πρωτότυπα της επανασχεδιασμένης εκδοχής του η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά για να τιμηθεί και η επέτειος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα, το αμάξωμα θα έχει διαφορές οι οποίες αφορούν τους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα, ενώ μια καλή προσεγγίση της νέας εικόνας είναι οι ψηφιακές απεικονίσεις των ανθρώπων της ιστοσελίδας Kolesa.ru

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, ο εμπρός προφυλακτήρας έχει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, ενώ οι προβολείς είναι πιο λεπτοί, συγκριτικά με ό,τι ισχύει τώρα.

Στο πίσω μέρος, οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στα φώτα -τα οποία είναι μεγαλύτερα σε διαστάσεις- και στην επανασχεδίαση των δύο απολήξεων της εξάτμισης.

Advertisement

Αναφορικά με τις αλλαγές στο εσωτερικό, είναι μεγαλύτερες και πιο ουσιαστικές, συγκριτικά. Βάσει των πληροφοριών, το ανανεωμένο Golf -το οποίο ίσως έχει την ονομασία «8,5», καθώς θα έχει πολλές αλλαγές, όμως δεν είναι τόσες για να θεωρηθεί καινούργια γενιά- θα έχει μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 15,0 ιντσών.

Advertisement

Σε αυτή, σύμφωνα με τη Volkswagen, θα απεικονίζονται πληροφορίες από το ανανεωμένο λογισμικό «MIB3». Έτσι, με αυτόν τον τρόπο αναμένεται να βελτιωθεί η χρηστικότητα του συστήματος ενημερωδιασκέδασης η οποία αποτελεί θέμα κριτικής στο υπάρχον μοντέλο, αλλά και αιτία για την οποία καθυστέρησε η παρουσίασή του το 2019.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται το ανανεωμένο Golf VIII, συνεπώς το πιθανότερο είναι ότι θα εξακολουθεί να πωλείται τόσο με τους βενζινοκινητήρες όσο και τους πετρελαιοκινητήρες με τους οποίους συμβαίνει ήδη για το μοντέλο.

Έτσι, εκτός από τον 1.5 TSI και τον 2.0 TDI, θα είναι διαθέσιμο, επίσης, με τον 1.5 TGI (φυσικό αέριο κίνησης, αμόλυβδη βενζίνη), με τον 1.5 eTSI (ήπιο υβριδικό σύστημα) και με τον 1.4 eHybrid (Plug-in Hybrid). Πέραν αυτών, θα υπάρχουν και οι σπορ εκδόσεις: Η GTD, η GTI και -φυσικά- και το Golf R.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο αυτοκίνητο ξεπούλησε σε οκτώ λεπτά;
Volkswagen Auto Credit: Πιο κοντά στο όνειρο
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW Touareg