Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βρείτε πόσες οθόνες έχει το ταμπλό της νέας Porsche Macan EV

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βρείτε πόσες οθόνες έχει το ταμπλό της νέας Porsche Macan EV

ΝΕΑ

Βρείτε πόσες οθόνες έχει το ταμπλό της νέας Porsche Macan EV

ΝΕΑ

H Porsche ετοιμάζει πυρετωδώς την ηλεκτρική Macan και η γερμανική εταιρία μας δείχνει σε πρώτη προβολή το σαλόνι της. Η επερχόμενη Porsche Macan EV του 2024 υπόσχεται ένα καινοτόμο και γεμάτο τεχνολογία εσωτερικό, δίνοντας μια ματιά στο μέλλον των ηλεκτρικών SUV.

Advertisement
Advertisement

Από τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν φαίνεται ότι η νέα Macan θα έχει ένα πλήθος νέων τεχνολογιών. To πιο χαρακτηριστικό είναι ότι θα υπάρχει ένα HUD επαυξημένης πραγματικότητας.

Το σύστημα HUD μετατρέπει το παρμπρίζ σε μια εκτεταμένη οθόνη, προβάλλοντας πληροφορίες όπως βέλη στροφής και αποστάσεις από κοντινά οχήματα.

Η Porsche υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα HUD που διατίθενται σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Η Macan EV προσφέρει έως και τρεις οθόνες στην καμπίνα της. Μια κυρτή ψηφιακή οθόνη 12,6 ιντσών σχεδιασμένη για τον οδηγό. Μια κεντρική οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 10,9 ιντσών πλήρους HD.

Μια άλλη οθόνη 10,9 ιντσών επιτρέπει στον επιβάτη να ελέγχει διάφορα συστήματα του οχήματος, όπως λειτουργίες πλοήγησης ή ροή βίντεο.

Advertisement

Το σύστημα πολυμέσων είναι βασισμένο στο Android και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως Spotify, YouTube, WebEx, παιχνίδια, εφαρμογή Home Assistant για smartphone και πολλά άλλα. Επιτρέπει επίσης τις ενημερώσεις μέσω του Porsche App Centre.

Οι χάρτες Apple Maps ή Google Maps μπορούν να εμφανίζονται στην οθόνη του οδηγού ως μέρος της ενσωμάτωσης.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο σαλόνι, θα υπάρχει μία σημαντική προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της luxury ατμόσφαιρας.

Η Porsche σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την Macan EV στις αρχές του 2024, υποσχόμενη πιο λεπτομερείς πληροφορίες πιο κοντά στην κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche: Η ηλεκτρική Macan έρχεται, η συμβατική μένει
Η νέα Porsche Macan EV και η θάλασσα (+ video)
Η ηλεκτρική Porsche Macan θα είναι πανίσχυρη

Advertisement