Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Βόλτα με Mercedes-AMG από την πρώτη μέρα

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βόλτα με Mercedes-AMG από την πρώτη μέρα

Car Gadget

Βόλτα με Mercedes-AMG από την πρώτη μέρα

Car Gadget

Πώς θα σας φαινόταν να πηγαίνατε το μωρό σας βόλτες με ένα καρότσι που έχει τον χαρακτήρα μίας Mercedes;

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes ξεκίνησε μία συνεργασία με την Harta, μία εταιρεία που κατασκευάζει καρότσια για μωρά. Το αποτέλεσμα έρχεται να εκπλήξει πολλούς, καθώς τέσσερα μοντέλα διατίθενται προς το ευρύ κοινό, με ένα εξ αυτών να είναι εξαιρετικά περιορισμένο.

Τα μοντέλα ονομάζονται All-Terrain GTR, Avantgarde GTX/GTS, Performance GTX/GTS και AMG GT² και έχουν όλα επένδυση από δερματίνη και πληθώρα χαρακτηριστικών για άνεση και κομψότητα.

Τα καρότσια έχουν δοκιμαστεί υπό όλες τις συνθήκες, τα οδοστρώματα και τα δεδομένα, ώστε να είναι σίγουρες οι εταιρείες πως είναι ιδανικά και ανθεκτικά για μωρά.

Advertisement
Advertisement

Το All-Terrain GTR είναι ό,τι πρέπει για γονείς που θέλουν να κάνουν με το παιδί τους πιο… περιπετειώδεις διαδρομές και για αυτό είναι πιο ελαφρύ και ανθεκτικό με λάστιχα που αντέχουν χωματόδρομους.

Το Avantgarde είναι στην πιο σπορ πλευρά. Διατίθεται με το προσθαφαιρούμενο GTX κάθισμα του μωρού ή με το πιο κομψό και άνετο GTS κάθισμα.

Advertisement

Το Performance GTS/GTX επιτρέπει την προσαρμογή της θέσης έτσι, ώστε να επιλέγει ο γονιός αν θέλει το μωρό να βλέπει προς τα εκείνον ή μπροστά. Η ανάρτηση ρυθμίζεται αναλόγως τις ανάγκες και τα λάστιχά του επιτρέπουν περιπετειώδεις καταστάσεις, παρόμοιες με αυτές του All-Terrain.

Advertisement

Και αυτό, όπως και τα προηγούμενα έχουν το κουμπί του φρένου σε πολύ προσιτό σημείο για άμεση πέδηση, ενώ και τα τρία διατίθενται με πέντε μοναδικούς χρωματισμούς.

Το πιο ξεχωριστό μοντέλο από τα τέσσερα, το AMG GT², είναι περιορισμένης έκδοσης και βγαίνει σε μόνο δύο χρώματα, μαύρο με πορτοκαλί λεπτομέρειες και μαύρο με τιρκουάζ λεπτομέρειες.

Advertisement

Το εμβληματικό AMG της Mercedes είναι χαραγμένο πάνω στο καρότσι και στη θήκη που έχει η συσκευασία μαζί με το καρότσι. Μόνο 299 από αυτά θα πουληθούν, επομένως όποιος επιθυμεί να έχει στο καρότσι του μωρού του το AMG, πρέπει να… βιαστεί.

Όλα τα καρότσια έχουν πάρει την έγκριση επιθεώρησης και πιστοποίησης TUV έπειτα από δοκιμές και είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη.

Οι τιμές ωστόσο, δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes-AMG εξελίσσει τη μικρότερη GT Coupe
Η CYBEX παρουσιάζει την επόμενη μέρα στα καρότσια
Η ισχυρότερη αγωνιστική Mercedes-AMG είναι εδώ!