Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Volkswagen Multivan: Κατακτά το Βραβείο Red Dot για το design του

Ελλάδα 22:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen Multivan: Κατακτά το Βραβείο Red Dot για το design του

Fleet Cars

Volkswagen Multivan: Κατακτά το Βραβείο Red Dot για το design του

Fleet Cars

Ο διάδοχος του εικονικού «Bulli» της Volkswagen, το νέο Multivan, εντυπωσιάζει με το design του και κατακτά Red Dot Award.

Advertisement
Advertisement

Λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του, το νέο VW Multivan ξεκινά την εμπορική του καριέρα με ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία στον χώρο του design.

Το νέο Volkswagen Multivan, λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του, κατακτά ένα σημαντικό βραβείο. Η κριτική επιτροπή των Red Dot Awards, που κάθε χρόνο βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς, επέλεξε τον διάδοχο του εικονικού Bulli, για το βραβείο «Red Dot: Best of the Best».

Advertisement
Advertisement

Το νέο Multivan, είναι πολύ περισσότερο από ένα ακόμα καινούργιο μοντέλο για τη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (Volkswagen Commercial Vehicles). Με το νέο Multivan, η VWCV εισέρχεται σε μία νέα εποχή, μεταφέροντας και αναβαθμίζοντας τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του μοντέλου: Λειτουργικότητα, ευελιξία, άνεση, ευρυχωρία, διαχρονικότητα και καινοτομία, στο μέλλον.

Ο Albert Kirzinger, Επικεφαλής Σχεδιαστής της Volkswagen Commercial Vehicles που παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον κόσμο του design, το Red Dot Design Award, που μάλιστα έρχεται στην πλέον κατάλληλη στιγμή, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Multivan

Advertisement

Τα βραβεία Red Dot είναι ένας από τους πλέον έγκυρους και αναγνωρισμένους διαγωνισμούς design στον κόσμο. Για την εφετινή χρονιά, εταιρείες από περίπου 60 χώρες υπέβαλαν περισσότερα από 7.800 προϊόντα ως υποψήφια. Μεταξύ των παραγόντων που αξιολόγησε η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από 50 ειδικούς απ’ όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στον χώρο του design, ήταν ο βαθμός καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η ανθεκτικότητα, η οικολογική συμβατότητα, η ποιότητα και οι συμβολικές και συναισθηματικές πτυχές των προϊόντων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρεμιέρα τον Ιούνιο για το νέο Volkswagen T7 Multivan
Νέο Volkswagen Multivan T7: Teaser για το εσωτερικό
Νέες αποκαλύψεις για το Volkswagen Τ7 Multivan