Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Volkswagen Multivan T7: Teaser για το εσωτερικό

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Volkswagen Multivan T7: Teaser για το εσωτερικό

ΝΕΑ

Νέο Volkswagen Multivan T7: Teaser για το εσωτερικό

ΝΕΑ

Σαν να μην είχαν κυκλοφορήσει αρκετά Teasers για το T7 Multivan του 2021, η Volkswagen κυκλοφόρησε ένα ακόμη, το οποίο παρουσιάζει μια άλλη ματιά στο εσωτερικό του και επικεντρώνεται στο… κεντρικό τραπέζι, που βρίσκεται στο πίσω τμήμα επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Multivan T7 έχει μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα, που δεν έχουν τα άλλα μοντέλα της Volkswagen.

Τι είναι λοιπόν αυτό το κάτι τόσο ξεχωριστό, το οποίο μάλιστα υπάρχει σε όλα τα Multivans για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες; Πρόκειται για μία νέα λειτουργία, η οποία το κάνει πολύ πρακτικό, καθώς μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από πίσω προς τα εμπρός χάρη στο νέο σύστημα στήριξής του στο πάτωμα του Τ7.

Ως αποτέλεσμα, το πτυσσόμενο τραπέζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους, όπως: Ως κεντρική κονσόλα μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων. Διαθέτει τρεις υποδοχές και ένα δοχείο αποθήκευσης στο πάνω μέρος και μπορεί να ανυψωθεί πατώντας ένα μεγάλο κουμπί για πρόσβαση σε επιπλέον διαμερίσματα αποθήκευσης. Το τραπέζι χωρίζεται στην μέση ώστε να χρησιμοποιηθεί από δύο άτομα χωρίς να επηρεάσει την είσοδο και την έξοδο.

Advertisement
Advertisement

«Ευελιξία και λειτουργικότητα. Έχουμε ένα απολύτως επίπεδο δάπεδο από την πρώτη έως την τρίτη σειρά καθισμάτων. Φανταστείτε, πως τώρα έχουμε και μια πολυλειτουργική συσκευή, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε μέσα στο όχημα. Αυτό είναι το νέο Multivan », δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιαστής της Volkswagen Commercial Vehicles, Albert Kirzinger.

Η Volkswagen αναφέρει ότι η… κεντρική αίθουσα του People Carrier είναι ίδια με εκείνη του προκατόχου της. Ωστόσο, διαθέτει τώρα μια πανοραμική ηλιοροφή για πρώτη φορά (κάτι που θα δούμε σίγουρα σε teaser), το οποίο πιθανότατα να γίνει σύντομα, λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2021 T7 Multivan, που βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Golf Mk8 θα παρουσιαστεί στα μέσα Ιουνίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το VW Multivan με ανανεωμένη εμφάνιση και πληθώρα τεχνολογιών
Το VW California στοχεύει την κορυφή ή και την παραλία
Το νέο VW Transporter αποκαλύπτεται

Advertisement