Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες αποκαλύψεις για το Volkswagen Τ7 Multivan

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες αποκαλύψεις για το Volkswagen Τ7 Multivan

ΝΕΑ

Νέες αποκαλύψεις για το Volkswagen Τ7 Multivan

ΝΕΑ

Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα νέες teaser φωτογραφίες που προϊδεάζουν για την εικόνα αλλά και την ευρυχωρία της νέας γενιάς του T7 Multivan που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen φροντίζει να διατηρεί αμείωτη την αγωνία σχετικά με τον διάδοχο του δημοφιλούς van της, το T7 Multivan που σύμφωνα με τις πρόσφατες ενδείξεις και τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που το δείχνουν με ελάχιστο καμουφλάζ, πρέπει να είναι αρκετά κοντά στην στιγμή της επίσημης αποκάλυψης.

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη αφορά την δημοσίευση από την Volkswagen αφορά ένα σκίτσο που δίνει κάποια στοιχεία για την καμπίνα, η οποία βέβαια αποτελεί έναν από τους πιο καίριους τομείς για αυτό τον τύπο αυτοκινήτου. Σύμφωνα λοιπόν με κάποια πράγματα που φαίνονται στο σκίτσο αλλά και με κάποιες πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής ο πίσω χώρος του T7 θα φιλοξενεί πέντε ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα από τα οποία θα είναι αποσπώμενα ενώ αυτά της δεύτερης σειράς θα έχουν δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών όπως άλλωστε και στις προηγούμενες γενιές του μοντέλου.

vw t7 multivan

Advertisement
Advertisement

Το νέο στοιχείο του Τ7 έχει τεχνολογική απόχρωση και συγκεκριμένα αφορά την υιοθέτηση shift-by-wire τεχνολογίας για τον χειρισμό του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG (που θα είναι αποκλειστική επιλογή στη μετάδοση), που πλέον θα γίνεται από διακόπτες που θα βρίσκονται δεξιά του τιμονιού. Η απουσία κλασικού επιλογέα σημαίνει πως θα απελευθερωθεί αρκετός χώρος για τους εμπρός επιβάτες, ενισχύοντας έτσι την ευρυχωρία και την πρακτικότητα του T7. Η νέα γενιά του VW T7 Multivan θα είναι βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του γερμανικού ομίλου κάτι που σημαίνει πως αναμένουμε να δούμε βενζινοκίνητες, πετρελαιοκίνητες αλλά και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

vw t7 multivan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Volkswagen ID.4 είναι το World Car of the Year 2021
Η Volkswagen θα λανσάρει ηλεκτρικό pick-up στις ΗΠΑ
Πότε θα κυκλοφορήσουν τα VW ID.1 και ID.2;