Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen ID. Buzz, η νέα έξυπνη μετακίνηση (video)

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen ID. Buzz, η νέα έξυπνη μετακίνηση (video)

ΝΕΑ

Volkswagen ID. Buzz, η νέα έξυπνη μετακίνηση (video)

ΝΕΑ

Πέντε χρόνια μετά και χιλιάδες ώρες εξέλιξης, η Volkswagen μάς δίνει τη δυνατότητα να δούμε το νέο ηλεκτρικό all -rounder μοντέλο της «πίσω από τις κάμερες».

Advertisement
Advertisement

To ID. Buzz κατασκευάζεται και φτάνει στον κάτοχό του με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα – το πρώτο στην αυτοκινητοβιομηχανία για γκάμα MPV και Van. Ένα υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένων υλικών και η μη χρήση δέρματος στο εσωτερικό, ολοκληρώνουν τη στρατηγική αειφορίας των Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, όπως αυτή εκφράζεται στα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo.

Τα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo θα κυκλοφορήσουν στις ευρωπαϊκές χώρες το φθινόπωρο, με τις προπωλήσεις να ξεκινούν ήδη από τον Μάιο.

Οι ευρωπαϊκές εκδόσεις θα λανσαριστούν με μπαταρία 77 kWh, η οποία παρέχει ρεύμα σε έναν ηλεκτροκινητήρα 150 kW, που βρίσκεται και δίνει κίνηση στον πίσω άξονα. Η ισχύς φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) είναι 11 kW. Μέσω μιας υποδοχής βύσματος CCS, σε σταθμό ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η ισχύς φόρτισης φτάνει έως και 170 kW. Όταν φορτίζεται με αυτόν τον τρόπο, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας αυξάνεται από 5 σε 80% σε περίπου 30 λεπτά.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το Volkswagen Multivan T7 eHybrid (+τιμές)
Volkswagen: Αλλάζει τα δεδομένα στην ηλεκτροκίνηση
Volkswagen Taigo: Ποιος είπε οτι τα SUV δεν είναι σπορ;