Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το Volkswagen Multivan T7 eHybrid (+τιμές)

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το Volkswagen Multivan T7 eHybrid (+τιμές)

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το Volkswagen Multivan T7 eHybrid (+τιμές)

ΝΕΑ

Με σχεδιαστικές αναφορές στο παρελθόν αλλά με το βλέμμα στραμμένο στις τεχνολογίες του μέλλοντος, το νέο Multivan κάνει αισθητή την παρουσία του με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την πρακτικότητά του.

Advertisement
Advertisement

Ο διάδοχος του εμβληματικού Bulli της Volkswagen, το νέο Multivane Hybrid, ξεκινά την εμπορική του πορεία και στην Ελληνική αγορά.

Με το νέο Multivan, η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα εισέρχεται σε μία νέα εποχή, διατηρώντας τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου ενώ παράλληλα αναβαθμίζει σημαντικούς τομείς, όπως τη λειτουργικότητα, την ευελιξία, την άνεση, την ευρυχωρία και την τεχνολογική πρωτοπορία.

Στον σχεδιασμό του αμαξώματος, το νέο Multivan ακολουθεί τα πρότυπα ποιότητας των επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen και θέτει νέα σε ότι αφορά την χρήση των υλικών και το design. Παράλληλα, η σχεδίαση εξασφαλίζει έναν πολύ χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή για τα δεδομένα της κατηγορίας, στοιχείο που συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και στην δημιουργία ενός πιο αθόρυβου περιβάλλοντος για τους επιβάτες κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Μultivan συνδέει μία διαχρονική μορφή από το παρελθόν της εταιρίας, με ένα σύγχρονο και νεανικό τρόπο που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από την προαιρετική διχρωμία του αμαξώματος αλλά και τις προαιρετικές ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών οι οποίες διατίθενται για πρώτη φορά για το Bulli. Οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ στην έκδοση Style στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι προβολείς IQ LIGHT LED matrix, οι οποίοι συνδυάζονται με μια φωτιζόμενη οριζόντια λωρίδα που διατρέχει τη μάσκα.

Το εσωτερικό, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά σενάρια χρήσης και πολλαπλών αναγκών. Παράλληλα το εντελώς επίπεδο δάπεδο και οι πολλές πρακτικές λεπτομέρειες, προσφέρουν μία εντελώς νέα αίσθηση ευρυχωρίας και άνεσης στην καθημερινή χρήση.

Advertisement

Το MultivanT7 eHybrid είναι ιδιαίτερα εξελιγμένο και στις δυνατότητες δικτύωσης, για να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις της νέας εποχής. Το στοιχείο αυτό αποτυπώνεται με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο στον πίνακα οργάνων. Το DigitalCockpit «Pro» των 10,25 ιντσών συνδυάζεται με το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης DiscoverPro με οθόνη 10 ιντσών, δημιουργώντας ένα μοναδικό ψηφιακό σύνολο ενδείξεων και ελέγχου του αυτοκινήτου με την ονομασία «InnovisionCockpit». Η διπλή οθόνη του DigitalCockpit «Pro» ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του νέου MultivaneHybrid σε όλες τις εκδόσεις.

Advertisement

Στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία δημιουργούν ένα ιδιαίτερα μοντέρνο όσο και ευχάριστο περιβάλλον. Το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων και το επάνω τμήμα των πλευρικών επενδύσεων είναι σε Sandwick, ένα ανοιχτό μπεζ χρώμα στον τόνο της άμμου, το οποίο δημιουργεί μία πολύ όμορφη αντίθεση με το πιο σκούρο Raven κάτω από το προστατευτικό και τον αιωρούμενο πίνακα οργάνων. Το νέο Multivan δίνει μεγάλη έμφαση στην εξαιρετικά εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών. Για πρώτη φορά, όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με δύο ηλεκτρικές συρόμενες πλευρικές πόρτες και πορτ-μπαγκάζ. Στην έκδοση MultivanStyle οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα με την χρήση ενός αθόρυβου ηλεκτρικού μηχανισμού.

VW T7 Multivan

Το επίπεδο δάπεδο διαθέτει έξι συνολικά ράγες. Πάνω σε αυτές τοποθετούνται τα καθίσματα και το πολυχρηστικό τραπεζάκι, το οποίο μπορεί να μετακινηθεί μέσα στον χώρο των επιβατών, να πάρει διάφορες μορφές και να γίνει ακόμα και κεντρική κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού (Βασικός εξοπλισμός στο MultivanLife και Style). Στο πίσω μέρος, τα καθίσματα είναι εξοπλισμένα με θύρες USBType C⁠.

Advertisement

Την πρακτικότητα του νέου Μultivan τονίζουν ακόμα περισσότερο οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι που είναι διάσπαρτοι στο σαλόνι του αυτοκινήτου, σε διάφορα σημεία από τις πόρτες και κάτω από τα καθίσματα μέχρι και το ταμπλό. Εκεί υπάρχει ένας μεγάλος χώρος για τοποθέτηση μικροαντικειμένων ο οποίος παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει και ως σημείο επαγωγικής φόρτισης του κινητού τηλεφώνου.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που αναδεικνύει την κορυφαία πρακτικότητα του νέου Μultivan είναι το ότι τα αναδιπλούμενα καθίσματα στο πίσω μέρος μπορούν να αφαιρεθούν μεμονωμένα ή αν το επιθυμούν οι επιβάτες μπορούν να είναι όλα στραμμένα προς τα εμπρός ή αντικρυστά μεταξύ τους.

Ο χώρος για τις αποσκευές φθάνει τα 469 λίτρα και με τις τρεις σειρές καθισμάτων, ενώ με δύο σειρές καθισμάτων, ο χώρος αυτός επεκτείνεται στα 1.850 λίτρα (στην έκδοση με ηλιοροφή). Η πλήρης χωρητικότητα μέχρι τα εμπρός καθίσματα φθάνει τα 3.672 λίτρα ή στα 4.053 λίτρα στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο. Στο νέο Multivan διατίθεται για πρώτη φορά προαιρετικά μία πανοραμική γυάλινη οροφή.

Από τα προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού του νέου Μultivan ξεχωρίζουν τα εργονομικά καθίσματα ΕrgoComfort με 18 διαφορετικές ρυθμίσεις, καθώς και ένα premium ηχοσύστημα της κορυφαίας Harman Kardon με συνολικά 14 ηχεία υψηλής απόδοσης. Προαιρετικά διατίθεται επίσης οθόνη head-up display, ενώ παρέχονται mobileonline υπηρεσίες καθώς η εφαρμογή WeConnectApp για εξ αποστάσεως χειρισμό λειτουργιών του οχήματος.

Το μοντέλο διατίθεται με 7 θέσεις και προαιρετικά με 6 θέσεις, σε 2 μήκη αμαξώματος με 4.973 χιλ.το κοντό και 5.173 χλμ το μακρύ. Παράλληλα διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό:

  • Καθίσματα οδηγού-συνοδηγού ρυθμιζόμενα σε ύψος, με οσφυϊκή ρύθμιση, υποβραχιόνια και αναδιπλούμενο τραπέζι
  • Δύο ανεξάρτητα καθίσματα, με υποβραχιόνια, στην 2η σειρά καθισμάτων
  • Τρία ανεξάρτητα καθίσματα, στην 3η σειρά.

Το νέο Multivan εξοπλίζεται με όλες τις καινοτόμες τεχνολογίεςIQ.DRIVE της Volkswagen και προσφέρει στο βασικό εξοπλισμό πάνω από 20 συστήματα και εξοπλισμούς ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • FrontAssist
  • City Emergency
  • Braking, Pedestrian&CyclistMonitoring
  • LaneAssist
  • Adaptive Cruise Control
  • FatigueDetection, Pre-Crash
  • Προνοητικό σύστημα start/stop
  • Side Assist μεΑισθητήραΤυφλούΣημείου “Blind Spot Detection” και Exit Assist
  • Multicollisionbrake
  • IntelligentSpeedAssist
  • Επικοινωνία Car2X
  • DynamicRoadSignDisplay
  • RearView-Κάμερα οπισθοπορείας
  • AreaView-σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος χώρου 360 μοιρών
  • DynamicLightAssist αλλά και σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος ParkAssist

Η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, ακολουθώντας την στρατηγική της «WaytoΖero». Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής προχωρά στο λανσάρισμα του νέου Multivan, για πρώτη φορά ως Plug-In Hybrid. Ο συνδυασμός ενός TSI κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων, απόδοσης 150 ίππων και ενός ηλεκτροκινητήρα 85 kW (115 ίππων) αποδίδει συνδυαστική ισχύ 218 PS. Η ισχύς αυτή συνδυάζει μηδενικές εκπομπές ρύπων και αθόρυβη λειτουργία με αυξημένη ισχύ όταν το απαιτούν οι συνθήκες.

Το νέο VW MultivanPlug-In Hybrid έχει τρία προγράμματα λειτουργίας ώστε να εκμεταλλεύεται ιδανικά το ηλεκτρικό του υπόβαθρο σε κάθε συνθήκη κίνησης: E-Mode, HybridMode και Sport Mode. Τέλος είναι διαθέσιμο σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, τα Life και Style.

Οι τιμές του νέου Multivan eHybrid έχουν ως εξής:

Volkswagen MultivanT7 Life 1.4 eHybrid 218PS DSG 59.000 ευρώ
Volkswagen MultivanT7 Life 1.4 eHybrid 218PS DSG Long 60.500 ευρώ
Volkswagen MultivanT7 Style 1.4 eHybrid 218PS DSG 67.000 ευρώ
Volkswagen MultivanT7 Style 1.4 eHybrid 218PS DSG Long 68.500 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkswagen: Αλλάζει τα δεδομένα στην ηλεκτροκίνηση
Ένα cool παιδί με το νέο Volkswagen Taigo (video)
Volkswagen: Με τέρμα γκάζι στα νέα δεδομένα!