Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen Auto Credit: Πιο κοντά στο όνειρο

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Volkswagen Auto Credit: Πιο κοντά στο όνειρο

ΝΕΑ

Volkswagen Auto Credit: Πιο κοντά στο όνειρο

ΝΕΑ

Η Volkswagen δίνει σε όλους τη δυνατότητα απόκτησης καινούργιου αυτοκινήτου χάρη στο νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης Auto Credit.

Advertisement
Advertisement

Η αγορά αυτοκινήτου, παρά τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι συνθήκες στην παγκόσμια οικονομία – βλέπε πολέμους, ενεργειακή κρίση, έλλειψη πρώτων υλών και πολλά ακόμα- κινείται σε πολύ καλό επίπεδο.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο, θέλουν να αισθανθούν την αδρεναλίνη της πρώτης επαφής με το δικό τους όχημα, θέλουν να ονειρευτούν νέους προορισμούς και φυσικά να λύσουν το πρόβλημα μετακίνησή τους σε καθημερινό επίπεδο.

Το θέλω παρόλα αυτά δεν είναι αρκετό για να βάλει κάποιος στο γκαράζ του ένα καινούριο αυτοκίνητο. Ιδιαίτερα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε χρειάζεται να υπάρξει και ένα χέρι βοηθείας από τις εταιρείες προκειμένου να αγγίξει ο πελάτης το όνειρό του και να αναβαθμίσει την ποιότητας ζωής του.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις εταιρείες που έχουν αποδείξει κατά καιρούς την ευελιξία και την προτεραιότητα που δίνουν στις σχέσεις με τους πελάτες τους είναι η Kosmocar- Volkswagen. Και σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία λοιπόν η κορυφαία εταιρεία «βάζει πλάτη» δημιουργώντας ένα ελκυστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης, το Auto Credit. Το Auto Credit είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο ξεφεύγει από τα καθιερωμένα προσφέροντας εκτός από χαμηλές δόσεις και επιτόκια, τεράστια ευελιξία και ελευθερία επιλογών στον πελάτη.

Advertisement

Το βασικό στοιχείο του προγράμματος Auto Credit είναι η χρηματοδότηση η οποία περιλαμβάνει ευέλικτες υπηρεσίες στον πελάτη. Ένα από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα είναι το επιτόκιο του δανεισμού το οποίο αυτήν τη στιγμή είναι στο 3,9%. Πρόκειται για ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια στην αγορά και η Volkswagen το προσφέρει μέχρι τέλος Μαΐου (31/5).

Εκτός από το επιτόκιο 3,9%, ο πελάτης θα επωφεληθεί από τις χαμηλές ισόποσες δόσεις, τη μεγάλη διάρκεια χρηματοδότησης 24 ή 36 ή 48 μήνες, την ελάχιστη προκαταβολή 10% και το πρόγραμμα προστασίας αποπληρωμής δανείου. Επιλέγεις λοιπόν το αγαπημένο σου Volkswagen και με μια προκαταβολή 10%, το κάνεις δικό σου, φέρνοντας παράλληλα στα μέτρα σου τις δόσεις και τη διάρκεια αποπληρωμής, πάντα με την ασφάλεια της Kosmocar.

Advertisement

Το πρόγραμμα Auto Credit ωστόσο δεν σταματάει μόνο στο καθαρά οικονομικό κομμάτι και τα οφέλη που προκύπτουν. Ο πελάτης έχει στη διάθεσή του ακόμα ένα σημαντικό «όπλο» που είναι οι επιλογές μετά το τέλος του συμβολαίου. Χάρη στο σύστημα Balloon που ακολουθεί το πρόγραμμα Auto Credit, ο πελάτης μετά τη λήξη του συμβολαίου μπορεί αν το επιθυμήσει να αλλάξει αυτοκίνητο, να διατηρήσει αυτό που αρχικά είχε επιλέξει ή να το επιστρέψει με εγγυημένη την αξία επαναγοράς από την εταιρεία.

Advertisement

Στο τέλος λοιπόν της χρηματοδότησης εκείνος που έχει επιλέξει το πρόγραμμα Auto Credit θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα καινούριο Volkswagen ή να εξοφλήσει και να αποκτήσει οριστικά αυτό που αρχικά είχε επιλέξει. Και για να έχουν όλοι το κεφάλι τους ήσυχο η Volkswagen παρέχει την ασφάλεια VWFS η οποία παρέχεται από την Allianz με επέκταση εγγύησης 2 ετών και συντήρηση μόνο σε Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Volkswagen Service.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit φέρνει μια νέα, επαναστατική προσέγγιση στον τρόπο απόκτησης νέου αυτοκινήτου. Συνδυάζει την ασφάλεια μιας εταιρείας όπως η Volkswagen, την ευελιξία ενός προγράμματος leasing και τα ελκυστικά χαμηλά επιτόκια και δόσεις ξεκλειδώνοντας ουσιαστικά όλες τις πόρτες στο δρόμο προς την απόκτηση του Volkswagen των ονείρων σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkswagen ID. Buzz: Η επιτυχία φέρνει το GTX
Η Volkswagen θέλει να τα αλλάξει όλα…
Volkswagen: Ζήτω ο νέος Βασιλιάς