Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Volkswagen: Ζήτω ο νέος Βασιλιάς

Ελλάδα 23:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen: Ζήτω ο νέος Βασιλιάς

Mobility

Volkswagen: Ζήτω ο νέος Βασιλιάς

Mobility

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Volkswagen, οι πωλήσεις των ηλεκτρικών της μοντέλων έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες…

Advertisement
Advertisement

Στο πρώτο «σημείο»- ορόσημο στην πορεία των πωλήσεων των ηλεκτρικών της μοντέλων, φαίνεται πως έφτασε νωρίτερα του αναμενόμενου. Η Volkswagen στα τέλη του 2022 πανηγύρισε  τις πωλήσεις των πρώτων 500.000 ηλεκτρικών μοντέλων της σε όλο τον κόσμο. Είναι μια επιτυχία που «ήρθε» σε πολύ δύσκολη εποχή, μια και υπήρξαν πολύ μεγάλες δυσκολίες στην τροφοδοσία των εργοστασίων αλλά και τις παραδόσεις των αυτοκινήτων, λόγω των κωλυμάτων που προέκυψαν από την πανδημία.

«Η παράδοση μισού εκατομμυρίου ID, επιβεβαιώνει ότι τα μοντέλα της Volkswagen οι πελάτες τα εκτιμούν για τις ικανότητες και την ποιότητά τους σε όλο τον κόσμο. Είμαστε στο σωστό δρόμο με την καμπάνια μας για την ηλεκτρική κινητικότητα (σ.σ. που «θέλει» όλα τα νέα VW στην Ευρώπη να είναι ηλεκτρικά από το 2033 και μετά) και το success story μας συνεχίζεται», δήλωσε η Imelda Labbe, επικεφαλής πωλήσεων της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φάση της συναρμολόγησης περισσότερα από 135.000 ID ακόμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ταυτόχρονα «τρέχουν» και τα θέματα των ενημερώσεων του λογισμικού στα αυτοκίνητα. Όλο αυτό το διάστημα, η Volkswagen εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει ενημερωμένη τη γκάμα της και βρίσκεται σε καλό δρόμο για να αποκαλύψει 10 νέα μοντέλα μέχρι το 2026.

Από τον Tesla… αιφνιδιασμό στα ηλεκτρικά λοιπόν, δείχνουν να συνέρχονται οι παραδοσιακοί κατασκευαστές, αναπτύσσοντας με εντατικούς ρυθμούς τις γκάμες τους. Πιο μπροστά από όλους βρίσκεται η VW η οποία σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Bloomberg αναμένεται να ξεπεράσει την Tesla στην πρώτη θέση των πωλήσεων μέχρι το 2024.

 

Advertisement

 

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΕ: Οριστικό τέλος στα ΙΧ με βενζίνη και diesel! (Upd)
To νέο VW ID. Buzz διαθέτει καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης
Η VW eτοιμάζει crossover έκδοση του ID.3

 

Advertisement