Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Vintage ρολόι της Bulgari μετατρέπεται σε supercar (+video)

Ελλάδα 1:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vintage ρολόι της Bulgari μετατρέπεται σε supercar (+video)

ΝΕΑ

Vintage ρολόι της Bulgari μετατρέπεται σε supercar (+video)

ΝΕΑ

H Bulgari παρουσίασε το Aluminum Vision GT που είναι εμπνευσμένος από την Lancia Stratos και την Lamborghini Countach.

Advertisement
Advertisement

Η Bulgari μας έχει συνηθίσει σε μοναδικά ρολόγια υψηλής αισθητικής και ποιότητας έχοντας κορυφαίες συνεργασίες με τους top οίκους μόδας σε Παρίσι, Μιλάνο και Νέα Υόρκη. Αυτή η premium αισθητική έχει προσελκύσει και τους κατασκευαστές αυτοκινήτων που με τη σειρά τους έχουν συνεργαστεί με την Bulgari για μοναδικές σειρές ρολογιών αφιερωμένες στα μοντέλα τους.

Αυτή τη φορά ωστόσο η Bulgari προσκλήθηκε να λάβει μέρος σε κάτι πολύ διαφορετικό. Το κορυφαίο videogame Gran Turismo φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του τμήματος Vision GT. Το συγκεκριμένο τμήμα δίνει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές να βάλουν στον ψηφιακό κόσμο τα πιο τρελά τους σχέδια τα οποία είναι πολύ πιθανό να μην τα δούμε ποτέ στους δρόμους, αλλά μπορούμε να τα οδηγήσουμε τουλάχιστον στον ψηφιακό κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η Polyphony λοιπόν προσκάλεσε την Bulgari να σχεδιάσει ένα μοναδικό αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τα ρολόγια της. Με τη βοήθεια ενός πρώην σχεδιαστή του Οίκου Pininfarina η Bulgari παρουσίασε το Aluminum x Gran Turismo Special Edition. Το αυτοκίνητο είναι εμπνευσμένο από το ρολόι Aluminum Sport του 1998 που είχε αφιερωθεί σε σπορ αυτοκίνητα της Maserati και της Lamborghini.

Το ιδιαίτερο αυτό concept έχει σχεδιασμό που θυμίζει Lancia Stratos και Lamborghini Countach. Εκτός από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα κίτρινα όργανα τα οποία έχουν σχεδιαστεί με βάση το ρολόι Aluminum της δεκαετίας του 1990. Το αυτοκίνητο της Bulgari κατασκευάστηκε μόνο για τον ψηφιακό κόσμο και οι φίλοι του Gran Turismo 7 θα μπορούν να το οδηγήσουν μέσα στο videogame από τις αρχές του 2024.

Advertisement

Δείτε την αποκάλυψη του Bulgari.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το τρόπαιο που αντιδρά στο φίλημα! (+video)
Automobili Pininfarina B95: Ένα… μαχητικό εδάφους (+video)
Και το όνομα αυτού: Pininfarina B95!