Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και το όνομα αυτού: Pininfarina B95!

Ελλάδα 8:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και το όνομα αυτού: Pininfarina B95!

ΝΕΑ

Και το όνομα αυτού: Pininfarina B95!

ΝΕΑ

Σε λίγα 24ωρα η Pininfarina θα αποκαλύψει, επισήμως, το νέο της υπεραυτοκίνητο και φρόντισε, τουλάχιστον να μας… χαρίσει το όνομά του.

Advertisement
Advertisement

Μ΄ ένα λιτό και σκιώδες teaser, η Automobili Pininfarina, μας έδωσε μια μικρή πρόγευση, για το νέο supercar που θα παρουσιάσει στις 17 Αυγούστου στο Μοντερέι.

Σαφώς διαφορετικό από το Battista, σαφώς διαφορετικό, αλλά με αρκετές στιλιστικές επιρροές, από το πρόσφατο Pura Visιον Concept, περικμένουμε με ενδιαφέρον το νέο B95!

Αυτό είναι το όνομα του τελευταίου μοντέλου της εταιρείας, το οποίο θα παρουσιαστεί ως το «πρώτο από μια νέα υπέροχη συλλογή μελλοντικών οχημάτων».

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία δεν είπε πολλά γι’ αυτό, αλλά υποσχέθηκε ότι το B95 θα είναι μια «εντελώς νέα πρόταση από την ιταλική μάρκα» και «λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την προσφάτως αποκαλυφθείσα σχεδιαστική φιλοσοφία Pura Vision. Η εταιρεία το περιέγραψε ως ένα «τεχνικό αριστούργημα» με ένα «εξαιρετικό σχέδιο» που θα ευχαριστήσει τους απαιτητικούς πελάτες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Πάολο Ντελακά παρατήρησε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της Automobili Pininfarina να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Μοντερέι φέτος, ενθουσιάζοντας τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές μας με μια συλλογή από υπέροχα νέα οχήματα. Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που αυτά τα ειδικά μοντέλα θα παρουσιαστούν μαζί -με αιχμή του δόρατος το εξαιρετικό νέο B95- μια εντελώς νέα πρόταση που εμπνέεται από την προσφάτως αποκαλυφθείσα φιλοσοφία σχεδίασης Pura Vision».

Εκτός από το B95, η εταιρεία θα κάνει το βορειοαμερικανικό ντεμπούτο του Battista Edizione Nino Farina. Το προαναφερθέν concept Pura Vision θα εκτεθεί επίσης, στο πλαίσιο των εορτασμών της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Μοντερέι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Pura Vision Concept: Η Pininfarina έχει κέφια
Ένα υπεραυτοκίνητο ωδή στον πρώτο πρωταθλητή της F1 (+video)
Νέο hypercar από την Pininfarina