Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Project Hero της Land Rover

Ελλάδα 6:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το Project Hero της Land Rover

ΝΕΑ

Video: Το Project Hero της Land Rover

ΝΕΑ

Μπορεί να μην ήταν πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, μπορεί να μην είναι ένα μοντέλο που θα μοσχοπουλήσει αλλά μερικές φορές η προσοχή μας πρέπει να στρέφεται σε ιδιαίτερα οχήματα που εξυπηρετούν σημαντικούς σκοπούς. Όπως το Project Hero της Land Rover.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Πρόκειται για ένα Discovery το οποίο έπιασε στα χέρια της η SVO (Special Vehicle Operations), το τμήμα ειδικών αποστολών της Jaguar Land Rover. Και πραγματικά ήταν ειδική αυτή η αποστολή.

Κι αυτό διότι το ειδικά διαμορφωμένο όχημα συνεργάζεται με ένα drone το οποίο συγκρατείται μαγνητικά στην οροφή του. Και φτάνοντας σε σημεία καταστροφής, θα συνεχίζει ακόμα και εκεί που δεν θα μπορεί να φτάσει το Discovery, παρέχοντας εικόνα στους ειδικούς του Ερυθρού Σταυρού, στην προσπάθειά τους να σώσουν ζωές.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για το Project Hero πατώντας εδώ και πατήστε play στο video που ακολουθεί. Είναι από την 87η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, εκεί που παρουσιάστηκε το όλο εγχείρημα, με τον CEO της Jaguar Land Rover, Dr Ralf Speth, να μιλάει για τη συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και τον John Edwards, διευθυντή της SVO, να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Υπάρχουν κι άλλες βαρυσήμαντες απόψεις σχετικά ενώ μπορούμε να δούμε και πλάνα από το πως λειτουργεί το Project Hero…