Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Παρκαδόρος έκανε μεγάλη ζημιά…

Ελλάδα 4:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Παρκαδόρος έκανε μεγάλη ζημιά…

ΝΕΑ

Video: Παρκαδόρος έκανε μεγάλη ζημιά…

ΝΕΑ

Ένας παρκαδόρος στην είσοδο ενός πολυτελούς εστιατορίου κατάφερε το αδιανόητο, ρίχνοντας πάνω σε μια Lamborghini Aventador Ultimae Coupe, μια Roadster.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς ο άνθρωπος που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Lamborghini Aventador Ultimae Roadster, δεν ήταν και πολύ «προσεκτικός» με το γκάζι.

Έτσι όπως τα κατάφερε, μάλλον δεν θα μακροημερεύσει στη δουλειά του. Το μπέρδεμα θα γίνει με την ασφαλιστική εταιρεία, καθώς τα δύο αυτοκίνητα, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που ακολουθούν το συμβάν, ήταν νοικιασμένα από τον ίδιο άνθρωπο. Πιθανότατα τον πραγματικό τους ιδιοκτήτη, ο οποίος τα έχει «γραμμένα» σε κάποια εταιρεία για φορολογικούς και όχι μόνο λόγους (δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά…).

Το video εντοπίστηκε στο Instagram στο λογαριασμό ενός Αυστραλού επαγγελματία αθλητή και προπονητή Βραζιλιάνικων πολεμικών τεχνών. Αυτό που κάνει την περίπτωση πολύ ιδιαίτερη, πέραν του ασφαλιστικού «μπλεξίματος», είναι το ότι μιλάμε για δύο αυτοκίνητα πολύ περιορισμένης παραγωγής. Μόλις 600 Aventador Ultimae (250 Roadster και 350 Coupe) έχουν παραχθεί από τη Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε πως η τιμή κάθε μίας ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ…

Με την έκδοση αυτή, η Lamborghini θέλει να «αποχαιρετήσει» την Aventador και το V12 κινητήρα της, που στην προκειμένη περίπτωση έχει την υψηλότερη απόδοση που έχει παρουσιαστεί ποτέ, φτάνοντας τους 780 ίππους. Η ισχύς αυτή είναι που «ξάφνιασε» μάλλον τον άτυχο παρκαδόρο, ο οποίος προκάλεσε αρκετά μεγάλες ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα- και αν κρίνουμε από την έκφραση του προσώπου του, δεν πρέπει να κατάλαβε και πολλά…

 

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Craig Jones (@craigjonesbjj)

Advertisement

 

 

Advertisement

AKOMA:
Πόσο κοστίζει το τρακάρισμα σε μία Lamborghini; (+video)
Έλουσε την Lamborghini με ουίσκι…
Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus Performante στην Ελλάδα;