Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έλουσε την Lamborghini με ουίσκι…

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έλουσε την Lamborghini με ουίσκι…

ΝΕΑ

Έλουσε την Lamborghini με ουίσκι…

ΝΕΑ

Ένα διαφορετικό πάρτι με Lamborghini και ουίσκι έκαναν Έλληνες που μένουν στην Αυστραλία για να γιορτάσουν τα γενέθλια του μπαμπά…

Advertisement
Advertisement

Κάποιοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους σβήνοντας κεράκια σε τούρτα ενώ άλλοι με τελείως διαφορετικό τρόπο. Όπως γα παράδειγμα ο τρόπος που το γιόρτασε Έλληνας από την Αυστραλία ο οποίος πρόσφατα έκλεισε τα 80.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video που κάνει θραύση στο Tiktok αλλά και σε όλα τα social media (και ιδίως τις τελευταίες ημέρες) την «έκπληξη» έκανε ο γιος του 80άχρονου. Ο συγκεκριμένος προσκάλεσε Έλληνες καλλιτέχνες (τραγουδιστή και κλαρίνα) και έλουσε με ουίσκι μία Lamborghini, πάνω στην οποία είχε γράψει «Χρόνια Πολλά Βασίλη».

Σίγουρα ένας διαφορετικός τρόπος να πεις χρόνια πολλά στον άνθρωπο που σε μεγάλωσε. Κάποιοι θα το πούνε «κιτς», άλλοι θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση τους, όμως σε κάθε περίπτωση ο καθένας επιλέγει το δικό του τρόπο που θέλει να γιορτάσει.

@djkostasydney #greekdj #sydneydj #viral #kapsalis #kapsalisgiannis #tsikos #makistsikos #djkosta #greektiktok #greecetiktok #klarina ♬ original sound – DJ Kosta – Kostas Sifniotis
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Mitsubishi L200 θα εντυπωσιάζει
Εισέπραξε 120.000 ευρώ για ανύπαρκτα φορτηγά
Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Porsche Cayenne