ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus Performante στην Ελλάδα;

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus Performante στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus Performante στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Το ιταλικό μοντέλο που ήρθε και είναι ήδη διαθέσιμο στην χώρα μας αγγίζει τους 666 ίππους και ως… Lamborghini βάζει φωτιά στο δρόμο, στα βλέμματα και στην τσέπη αυτών μπορούν να την αποκτήσουν.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini Urus είναι ένα από τα πλέον εντυπωσιακά SUV που κυκλοφορούνε παγκοσμίως, τόσο από οπτικής πλευράς όσο και από πλευράς επιδόσεων. Το όνομα άλλωστε και μόνο της ιταλικής φίρμας αποτελούν εγγύηση για τα δύο αυτά στοιχεία και μόνο τυχαία δεν είναι η επιτυχία του μοντέλου που έχουν εκτοξεύσει τις πωλήσεις της μάρκας στα ύψη.

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύψαμε την πρώτη Urus Performante που ήρθε στην Ελλάδα από την επίσημη αντιπροσωπεία. Το επιβλητικό όχημα ελευθέρου χρόνου ήρθε σε κίτρινο χρώμα και με τις καινούργιες σχεδιαστικά ζάντες που ήταν σε μαύρο χρώμα. Η συγκεκριμένη έκδοση αγγίζει τους 666 ίππους και κύριο χαρακτηριστικό της είναι το χαμηλό βάρος συγκριτικά με την «απλή» Urus και φυσικά οι καλύτερες επιδόσεις.

Σχεδόν μισό εκατ. ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Μία Lamborghini όπως την περιμένουμε δεν μπορεί να είναι προσιτή, κάτι βεβαίως που ισχύει και για την Urus Performante. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, στην Ελλάδα και μαζί με τους υπέρογκους φόρους η τιμή της αγγίζει – και ανάλογα με τον εξοπλισμό ξεπερνά – τις 450.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως το ιταλικό μοντέλο εφοδιάζεται με ένα V8 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 4.0 λίτρων το οποίο αποδίδει όπως προαναφέραμε 666 ίππους, δηλαδή 16 περισσότερους από την «απλή» έκδοση. Η ροπή αγγίζει τα 850Nm ενώ η μετάδοση γίνεται από ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Στην γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 11,5, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 306 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποινές σοκ για κινητό και οδήγηση – Πότε και πως επιτρέπεται;
Η Audi βαφτίζει εκ νέου τα μοντέλα της
Πρώτη γεύση από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Advertisement