Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ViaLider: Το κορυφαίο δίκτυο ελαστικών φέρει την υπογραφή της Michelin

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ViaLider: Το κορυφαίο δίκτυο ελαστικών φέρει την υπογραφή της Michelin

ΝΕΑ

ViaLider: Το κορυφαίο δίκτυο ελαστικών φέρει την υπογραφή της Michelin

ΝΕΑ

Οι κορυφαίες φίρμες ελαστικών παγκοσμίως δεν θα μπορούσαν παρά να λανσάρονται μέσα από το νούμερο ένα δίκτυο διανομής και πώλησης ελαστικών στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η ViaLider, με σαράντα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει την πλουσιότερη γκάμα ελαστικών στη χώρα μας. Μέσα από το υπερσύγχρονο δίκτυο της εταιρείας, μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες, μεταξύ των οποίων και η Michelin, η οποία έχει πιστοποιήσει τα καταστήματα του δικτύου ViaLider για την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών τους.

Απώτερος στόχος είναι η ικανοποίηση του καταναλωτή και συγκεκριμένα του οδηγού, που μπορεί να απολαμβάνει τα καλύτερα ελαστικά κορυφαίας τεχνολογίας, με την υπογραφή της ViaLider. Το μεγάλο δίκτυο λοιπόν της ViaLider, το οποίο θα ανακαλύψετε στο Vialider.gr, θα σας κατατοπίσει, θα λύσει όλες σας τις απορίες σχετικά με τα νέα σας ελαστικά και θα βρει την ιδανική λύση για αυτό που ψάχνετε. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο και διαθέτει τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό ώστε να φύγετε με χαμόγελο, τόσο εσείς όσο και… το αυτοκίνητο σας, φορώντας τον κατάλληλο τύπο ελαστικού για κάθε περίσταση.

Advertisement
Advertisement

Στα σαράντα καταστήματα λοιπόν, θα βρείτε ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, για SUV, για ελαφρά επαγγελματικά ή ακόμη και για φορτηγά. Ελαστικά για όλες τις ανάγκες και για κάθε τύπο οχήματος μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον που φέρει την πιστοποίηση του ανεξάρτητου οργανισμού TUV Austria Hellas και χρονολογείται απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ισπανία και έκτοτε συνεχίζει μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης. Ένα από τα δεκάδες καταστήματα σίγουρα βρίσκεται δίπλα σας και δεν έχετε παρά να το εντοπίσετε στο https://www.vialider.gr/dealer-locator

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ένας κορυφαίος κατασκευαστής όπως η Michelin, πιστοποίησε το δίκτυο της ViaLider ως προς την τεχνική του κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών του. Το γεγονός αυτό σημαίνει πάρα πολλά για το επίπεδο και τις γνώσεις του προσωπικού, την κορυφαία εξυπηρέτηση αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό που αρμόζει στο όνομα της Michelin. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε το αγοραστικό κοινό έχει ανέβει επίπεδο όσον αφορά τις απαιτήσεις του, κάτι που άνοιξε το δρόμο στην κορυφαία συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες από το 2018 και έπειτα.

Advertisement

Το απαιτητικό κοινό αξίζει το καλύτερο σε έναν τομέα άκρως κομβικό για την ασφάλεια, τόσο τη δική μας, όσο και των δικών μας ανθρώπων. Αυτό το καλύτερο θα το βρει κανείς στο δίκτυο της ViaLider και θα λάβει απάντηση ακόμα και στην πιο δύσκολη ερώτηση που αφορά στα ελαστικά του αυτοκινήτου. Η κορυφαία ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού θα σας κατατοπίσει με ταχύτητα και προθυμία, προσφέροντας λύσεις ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων. Μπείτε λοιπόν στο Vialider.gr, βρείτε το κοντινότερο ανάμεσα σε σαράντα καταστήματα και ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την υπογραφή του κορυφαίου πωλητή ελαστικών στη χώρα μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεργασία Hyundai και Michelin για την ανάπτυξη νέων ελαστικών
Η Michelin λανσάρει τη νέα γκάμα ελαστικών ποδηλάτων Michelin Power Cup
Νέο ρεκόρ της Michelin στην πίστα του Sachsenring