Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Modificata κάνει χειροκίνητη τη Ferrari 458 Speciale

Ελλάδα 11:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Modificata κάνει χειροκίνητη τη Ferrari 458 Speciale

ΝΕΑ

Η Modificata κάνει χειροκίνητη τη Ferrari 458 Speciale

ΝΕΑ

Με δεδομένο το ότι η 458 Speciale θεωρείται μια από τις τελευταίες «αυθεντικές» Ferrari, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα την ήθελαν με το κλασικό «χτένι» του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Αυτή ακριβώς την «ανάγκη» έρχεται να καλύψει η Modificata με έδρα στο Miami που ασχολείται μόνο με high end επεμβάσεις στα μοντέλα του Ιταλού κατασκευαστή ονείρων.

Η 458 Speciale, ως η τελευταία αυθεντική Ferrari με ατμοσφαιρικό V8 και διάθεση για πραγματικά γρήγορη οδήγηση, είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που μπορεί να αναζητήσει κάθε λάτρης της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο μόνος λόγος που είχε κανείς για να «παραπονεθεί» για το μοντέλο, ήταν η έλλειψη προσφοράς χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Η «έλλειψη» αυτή, κρατούσε σε απόσταση τους φανατικούς της Ferrari και της οδήγησης, μια και η αλλαγές με τα paddles στο τιμόνι, περιορίζουν τη συμμετοχή του οδηγού στη διαδικασία. Η Modificata όμως, από το Miami των ΗΠΑ, έρχεται να δώσει λύση και σε αυτό, προσφέροντας όπως φαίνεται και στο video, τον ιδανικό συνδυασμό για να χαρεί κανείς την 458 Speciale του.

Σαν να μη φτάνει που κάνει την 458 Speciale χειροκίνητη, η Modificata την προσφέρει και με το πατροπαράδοτο «χτένι» που ορίζει τις διαδρομές του επιλογέα. Η κίνηση του χεριού για τις αλλαγές, σε συνδυασμό με το soundtrack από τον εξαιρετικό V8, συνθέτουν έναν ονειρικό κόσμο για τους λάτρεις της μάρκας. Η ποιότητα της δουλειάς που έχει γίνει, όπως μπορούμε να δούμε, είναι εξαιρετική.

Advertisement

Μοιάζει με εργοστασιακή και πρέπει να επισημάνουμε πως η Modificata δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες για την κατασκευή αυτή. Δεν ξέρουμε με λίγα λόγια αν είναι κάτι που θα μπορεί να εμπορεύεται ή απλά το έκανε για μια ειδική περίπτωση και δεν θα επαναληφθεί. Όπως και να έχει όμως, η λευκή 458 Speciale με τις ρίγες είναι ένας καλός λόγος για να βλέπουμε ξανά και ξανά το video.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Nissan και η τεχνολογία αμφίδρομης φόρτισης V2X
Continental: Γήπεδα μπάσκετ από ανακυκλωμένα ελαστικά
Ανατροπή δεδομένων για τα plug-in υβριδικά