Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Yaris: Aν και καινούργιο θα είναι φθηνότερο από το υπάρχον μοντέλο

Ελλάδα 22:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Yaris: Aν και καινούργιο θα είναι φθηνότερο από το υπάρχον μοντέλο

ΝΕΑ

Toyota Yaris: Aν και καινούργιο θα είναι φθηνότερο από το υπάρχον μοντέλο

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Yaris ενός εκ των best seller της Toyota, έρχεται με καλύτερες τιμές αγοράς σε όλες τις εκδόσεις αλλά και καλύτερο εξοπλισμό από τη βασική του κιόλας έκδοση, συγκριτικά με την υπάρχουσα, απερχόμενη γενιά.

Advertisement
Advertisement

Καθώς οι μέρες για το λανσάρισμα του νέου Yaris στην ελληνική αγορά πλησιάζουν, μια και αυτό έχει τοποθετηθεί χρονικά για τις αρχές του Σεπτέμβρη, αξίζει να δούμε την πραγματικά καλύτερη τοποθέτησή του σε ότι έχει να κάνει με τις εξοπλιστικές εκδόσεις αλλά και τον τιμοκατάλογό του στη χώρα μας.

Με δεδομένο πως η βασική έκδοση του νέου Yaris εφοδιάζεται με τον χαρισματικό 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 72 ίππους και 93 Nm ροπής, συνδυάζεται με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και η μέση κατανάλωσή του κατά τον κύκλο WLTP είναι 5.6 lt./100 km, με εκπομπές CO2, μόλις 127 g/km, το νέο μικρό της Toyota αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία.

Σε ότι έχει να κάνει με την τιμή του, το νέο Toyota Yaris με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα θα κοστίζει στη χώρα μας 13.770 ευρώ στην αρχική εξοπλιστική έκδοση Active, τιμή που είναι χαμηλότερη από την υπάρχουσα έκδοση – αναλογικά και με τον περισσότερο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Πόσο κοστίζει το νέο Toyota Yaris στην Ελλάδα;

 

Advertisement

Το νέο μοντέλο είναι το πρώτο μικρό Toyota που βασίζεται στη νεότερη TNGA πλατφόρμα της μάρκας και ειδικά, στο δάπεδο GA-B, που προσφέρει βελτιωμένη ακαμψία, χαμηλότερο βάρος, νέες διαστάσεις και ακόμη περισσότερες δυνατότητες εφαρμογής κινητήριων συνόλων. Έπειτα το νέο Yaris είναι πολύ πιο μοντέρνο εμφανισιακά. Έχει περισσότερες ακμές, νευρώσεις και γωνίες από κάθε άλλη φορά. Στο εσωτερικό του, το μικρό Toyota δείχνει πιο σπορτίφ, αλλά κυρίως πιο hi-tech από πριν, ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων και μια νέα μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων. Η Toyota υπόσχεται επιπλέον καλύτερους χώρους για τους επιβάτες.

Advertisement

Από αυτή κιόλας την έκδοση εξοπλισμού, το Yaris διαθέτει πληρότητα σε ότι έχει να κάνει με τα στοιχεία που το εφοδιάζουν, περιλαμβάνοντας στάνταρ ζάντες αλουμινίου, οθόνη 7 ιντσών με Android Auto και Apple Car Play, κεντρικό αερόσακο, πίσω αεροτομή και κεραία shark fin. Επίσης, το νέο Yaris από τη βασική του κιόλας έκδοση, διατίθεται με ηλεκτρικό χειρόφρενο & υποβραχιόνιο, ενώ στάνταρ είναι επίσης το πακέτο τεχνολογιών ασφαλείας Toyota Safety Sense.

Σε αυτό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τόσο το ενεργό Cruise Control, όσο και το σύστημα Lane Trace Assist, καθώς και το σύστημα Advanced Pre-Collision. Με όλα τα παραπάνω, προκύπτει πως η τιμολογιακή πολιτική της Toyota για το διαχρονικό της best seller, είναι πολύ έξυπνα διαμορφωμένη μια και εκτός της καλύτερης τιμής σε σχέση με τη βασική της προηγούμενης γενιάς του μοντέλου, το νέο Yaris που είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες, έχει σημαντικά αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, κάτι που το καθιστά πολύ έξυπνη επιλογή.

Advertisement

 

Δείτε ακόμα:

Πολύ καλή επίδοση της Toyota στις πωλήσεις παρά τον Κορονοϊό

Εκπτώσεις και όφελος έως 1.500€ στα μοντέλα της Toyota 

Με 1.000PS το hypercar της Toyota