ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το νέο Toyota Yaris στην Ελλάδα;

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο κοστίζει το νέο Toyota Yaris στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το νέο Toyota Yaris στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Toyota Yaris στην Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το λανσάρισμά του αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Toyota Yaris είναι μια από τις μια από τις σημαντικότερες αφίξεις νέου μοντέλου που αναμένουμε φέτος στη χώρα μας.

Το νέο μοντέλο είναι το πρώτο μικρό Toyota που βασίζεται στη νεότερη TNGA πλατφόρμα της μάρκας και ειδικά, στο δάπεδο GA-B, που προσφέρει βελτιωμένη ακαμψία, λιγότερο βάρος, νέες διαστάσεις και ακόμη περισσότερες δυνατότητες εφαρμογής κινητήριων συνόλων.

Έπειτα το νέο Yaris είναι πολύ πιο μοντέρνο εμφανισιακά. Έχει περισσότερες ακμές, νευρώσεις και γωνίες από κάθε άλλη φορά. Στο εσωτερικό του, το μικρό Toyota δείχνει πιο σπορτίφ, αλλά κυρίως πιο hi-tech από πριν, ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων και μια νέα μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων. Η Toyota υπόσχεται επιπλέον καλύτερους χώρους για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Στα μοτέρ, το Yaris θα σταδιοδρομήσει με δύο 3κύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.0 και 1.5 λίτρων, αλλά και με ένα νέο υβριδικό σύνολο με βενζινοκινητήρα 1.5 lt., το οποίο σύμφωνα με την Toyota θα προσφέρει 20% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου συγκριτικά με πριν. Διαθέσιμο θα είναι και το εκρηκτικό GR Yaris, με turbo 1.600άρη 261 ίππων.

Toyota Yaris new

Στη χώρα μας το νέο Yaris ξεκινά τη διάθεσή του στις εκδόσεις με τον 1.5 lt. κινητήρα βενζίνης των 121 ίππων (με μηχανικό 6άρι κιβώτιο ή αυτόματο, e-CVT), καθώς και με το υβριδικό σύνολο των 116 ίππων.

Advertisement

Η αρχική έκδοση εξοπλισμού Active περιλαμβάνει ένα πλήρες επίπεδο εξοπλισμού έχοντας στη λίστα μεταξύ άλλων Σύστημα Ελέγχου της Ευστάθειας, Hill Assist, 6 αερόσακους, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικού καθρέπτες, κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition, Ενεργό Cruise Control, Σύστημα πολυμέσων Toyota Touch με οθόνη 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας, μια σειρά από επιπλέον συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Toyota Yaris

Advertisement

Διαθέσιμες είναι επιπλέον οι εκδόσεις εξοπλισμού Active Plus, Style, Style Bi-Tone, Chic, Chic Bi-Tone και Premier Edition με ακόμη περισσότερα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.

Τιμολογιακά, το κόστος για τις εκδόσεις Active ανά κινητήρα είναι:

Yaris 1.5 121 hp 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο: 15.550 ευρώ
Yaris 1.5 121 hp αυτόματο e-CVT κιβώτιο: 16.830 ευρώ
Yaris 1.5 Hybrid 116 hp αυτόματο e-CVT κιβώτιο: 17.335 ευρώ

Advertisement

Toyota Yaris new

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 22.000 κλήσεις «έκοψε» η Τροχαία σε μόλις 1 μήνα!

Ξεκίνησε η μεταφορά των «βασιλικών» αυτοκινήτων

Τι αλλάζει στον εκτελωνισμό εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ