Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Supra: Έρχεται και με χειροκίνητο κιβώτιο

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Supra: Έρχεται και με χειροκίνητο κιβώτιο

ΝΕΑ

Toyota Supra: Έρχεται και με χειροκίνητο κιβώτιο

ΝΕΑ

Το Ιαπωνικό sport coupe θα προσφέρει ακόμα περισσότερη διασκέδαση στην οδήγηση χάρη στο μηχανικό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Εάν υπάρχει μια αλλαγή που θέλουν να κάνουν οι λάτρεις της Toyota GR Supra, είναι η προσθήκη μίας έκδοσης με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η πολυαναμενόμενη Toyota GR Supra κυκλοφόρησε και μάλιστα οι βελτιωτές ασχολούνται με την εμφάνιση και την ιπποδύναμή της. Το όριο έχει φτάσει στους 1000 ίππους. Όμως κάτι λείπει και αυτό δεν είναι άλλο από το χειροκίνητο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό δεν σημαίνει πως το οκτατάχυτο αυτόματο είναι κακό. Αντίθετα όσοι οδήγησαν το αυτοκίνητο το βρήκαν χρηστικό και λειτουργικό, Βέβαια οι ίδιοι άνθρωποι όταν ρωτήθηκαν  ζήτησαν και μία έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο για να γίνει αυτό το δυνατό coupe ακόμη καλύτερο για οδήγηση και με περισσότερη συμμετοχή από τον οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Στις αρχές του έτους, η Toyota παραδέχτηκε ότι έχει δοκιμάσει και μηχανικό κιβώτιο για την  Supra, αλλά δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση ότι θα περάσει στην παραγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το site του περιοδικού «Mag X» ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι «υπό προετοιμασία και δοκιμές» για την  Supra. Η έκδοση αυτή θα φέρει και άλλες βελτιώσεις και επιπλέον εκδόσεις στην γκάμα της Supra όπως: Η προσθήκη ενός τετρακύλινδρου βασικού μοντέλου και ενός ισχυρότερου εξακύλινδρου κινητήρα.

Η Toyota σαφώς και έχει έτοιμο ένα μοντέλο με χειροκίνητο κιβώτιο αλλά μάλλον θέλει να εξελίξει κάτι ειδικά για της Supra. Μέχρι τώρα, δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το μηχανικό κιβώτιο . Όμως το περιοδικό «Mag X» αναφέρει πως μαζί με την manual Supra θα κυκλοφορήσει και μία παραλλαγή υψηλής απόδοσης από την GRMN με πάνω από 500 ίππους (λογικά με τον κινητήρα της νέας turbo εξακύλινδρης BMW M3). Αυτό θα οδηγήσει την απόδοση της Supra σε μία άλλη κατηγορία όπου θα «χτυπήσει» την Porsche 718 Cayman .

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Νέες εκδόσεις για την Toyota Supra στην Ιαπωνία

460 ίπποι για την Toyota Supra (video)