Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota GR GT3, πιο κοντά στην πραγματικότητα

Ελλάδα 4:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota GR GT3, πιο κοντά στην πραγματικότητα

ΝΕΑ

Toyota GR GT3, πιο κοντά στην πραγματικότητα

ΝΕΑ

Ένα πρωτότυπο που πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, μιας και η Toyota κατέθεσε τα επίσημα σκίτσα στην υπηρεσία ευρεσιτεχνιών.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota είχε κλέψει την παράσταση με το πρωτότυπο GR GT3, που είχε αποκαλύψει στο Σαλόνι του Τόκιο 2022. Αλλά η ιαπωνική φίρμα δεν έμεινε εκεί, πρόσφατα τα επίσημα σχέδια πέρασαν το κατώφλι του γραφείου ευρεσιτεχνίας.

Η Toyota δεν είχε δώσει καμία πληροφορία σχετικά με την ισχύ ή τις επιδόσεις, δηλώνοντας απλώς ότι το GR GT3 είναι ένα αυτοκίνητο που στοχεύει να προσελκύσει αγοραστές που θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία αγώνων (GT3). Τα σημερινά σχέδια, όμως, δείχνουν ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με τη μεγάλη διαφορά της απουσίας της τεράστιας φτερούγας στο πίσω τμήμα.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα υπόλοιπα, όπως η εξαιρετικά μικρή απόσταση από το έδαφος, οι αγωνιστικές ζάντες και οι πλαϊνές απολήξεις της εξάτμισης παραμένουν πάνω στο πρωτότυπο μοντέλο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο. Φυσικά, στο πίσω τμήμα κατεβάζει τα… σαγόνια ο διάχυτης και η μεγάλη LED γραμμή, η οποία λειτουργεί ως o οπίσθιος φωτισμός του GR GT3.

Δεν έχουν δοθεί ακόμα περισσότερα τεχνικά στοιχεία για το concept της Toyota, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και ως αυτοκίνητο παραγωγής που θα μπορεί να πάρει έγκριση, ώστε να κυκλοφορεί στον δημόσιο δρόμο. Μάλιστα, αυτό μπορεί να γίνει κάτω από την ομπρέλα της Gazoo Racing και να κατατάσσεται κάτω από το GR Supra.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Toyota GR Supra με χειροκίνητο κιβώτιο
Γιατί η Toyota δεν βιάζεται ιδιαίτερα για τα ηλεκτρικά;
Η Toyota αναβαθμίζει το RAV4

Advertisement